Τα βλέμματα στο ντέρμπι στο «Νίκος Σολωμονίδης»

ael women volley17 18b Α Κατηγορία, ΑΕΚ Λάρνακας | Τελευταία Νέα, Κυπριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Νέα Αμμοχώστου

Ούτε και από την 6η αγωνιστική του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας γυναικών απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι. Στη σάλα «Νίκος Σολωμονίδης» η διψασμένη για νίκη σε ντέρμπι ΑΕΛ υποδέχεται την αλάνθαστη μέχρι στιγμής ΑΕΚ.

Αναμένεται να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι στη Λεμεσό μεταξύ δυο ομάδων διεκδικούν την τετράδα, αλλά και το κάτι παραπάνω. Η νίκη σε τέτοια παιχνίδια έχει διπλή σημασία, αφού εκτός από τους βαθμούς είναι και το γόητρο. Πολύ ενδιαφέρον αγώνας προμηνύεται να γίνει στο Αθλητικό Κέντρο Ανόρθωσης μεταξύ της Ανόρθωσης και της Αναγέννησης Δερύνειας.

Η «Κυρία» μετά την ήττα της πρεμιέρας πάει από νίκη σε νίκη και στοχεύει την 5η σερί της επιτυχία για να εκμεταλλευτεί και το αποτέλεσμα στη Λεμεσό, ενώ οι πράσινες μεταβαίνουν στη Λευκωσία με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Απόλλων ταξιδεύει στο Αυγόρου για να αντιμετωπίσει το τοπικό και μαχητικό ΘΟΪ.

Οι γαλάζιες δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο, ενώ οι μελανολεύκες θα αγωνιστούν χωρίς άγχος για την έκπληξη. Τέλος, η Ολυμπιάδα Νεάπολης υποδέχεται τον Εθνικό Λατσιών και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας που θα παλέψει το ματς και ότι βγει. Όλα τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένο ν’ αρχίσουν στις 20:00.

 

Πηγή: goal.com.cy