Θεατής έκανε τη μέλισσα για να αποσυντονίσει τον Τσιτσιπά (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει το σερβίς του, μία γυναίκα που βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές έκανε τη μέλισσα, προσπαθώντας να τον αποσυντονίσει

3B075148 BD1E 4B69 A8E0 856027719332

Ένα απίστευτο – για τα δεδομένα του τένις – περιστατικό συνέβη στο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπεν Σέλτον στο πλαίσιο του τουρνουά τένις στο Σινσινάτι.

Την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει το σερβίς του, μία γυναίκα που βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές έκανε τη μέλισσα, προσπαθώντας να τον αποσυντονίσει.

Αρχικά, ο Έλληνας τενίστας άκουγε τον ήχο κοντά του και πίστευε ότι ήταν όντως μέλισσα- μάλιστα κουνούσε τη ρακέτα του σε μια προσπάθεια να διώξει το έντομο.

Ωστόσο, λίγο μετά κατάλαβε πως ο ήχος προερχόταν από θεατή της εξέδρας και  παραπονέθηκε στον διαιτητή για το συμβάν.

Μάλιστα , πήγε και στην εξέδρα και άρχισε να ρωτάει ποιος κάνει το θόρυβο με τους θεατές να του δείχνουν την «ένοχη». Τότε πήγε στον διαιτητή και είπε: «Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Ξέρω πως υποστηρίζουν τον άλλον παίκτη.Θέλω να φύγει, πρέπει να φύγει».

 

Τότε ο Αμερικανός Σέλτον ρώτησε: «Τι συνέβη, σου μιλάνε;» και ο Τσιτσιπάς του εξήγησε: «Όχι, κάνουν μπιζ».

Τελικά,  μετά από μία ώρα και 43 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικράτησε με 7-6(3), 7-6(2) του 20χρονου Μπεν Σέλτον και προκρίθηκε στους «16» του Σινσινάτι.

Πηγή: skai.gr