Θέλει να κάνει δικό της τον Λαΐφη με 2 εκατομμύρια

DOC.20170608 .1389391 .ΛΑΙΦΗΣ scaled Κωνσταντίνος Λαΐφης

Έτοιμη να κάνει χρήση του οψιόν αγοράς του Κωνσταντίνου Λαΐφη από τον Ολυμπιακό Πειραιώς είναι η Σταντάρ Λιέγης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας gavros.gr που πρόσκειται στους “ερυθρόλευκους” οι Βέλγοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την προσφορά του διεθνούς Κύπριου αμυντικού και θα δαπανήσουν το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ για ν’ αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ο Λαΐφης αποκτηθεί με ελευθέρα μεταγραφή από την Σταντάρ -αγωνίζεται στην ομάδα της Λιέγης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό- θα επωφεληθεί οικονομικά και η Ανόρθωση, αφού στις διαπραγματεύσεις πώλησής του στον Ολυμπιακό μπήκε ποσοστό μεταπώλησής του.

Αν το deal κλείσει στα δύο εκατ. ευρώ η ομάδα της Αμμοχώστου θα βάλει στο ταμείο της ένα ποσό κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ. Θυμίζουμε πως η Ανόρθωση πούλησε τον Λαΐφη στην ομάδα του Πειραιά έναντι μισού εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδα gavros.gr:

«Σύντομα, πάντως, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Σταντάρ Λιέγης (αν δεν έχουν ξεκινήσει ήδη), οι οποίες όμως θα αφορούν στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη και όχι του Μεχντί Καρσελά. Όπως είχε γράψει πριν λίγο καιρό το gavros.gr οι Βέλγοι έχουν ήδη ενημερώσει τους εκπροσώπους του Κύπριου αμυντικού ότι σκοπεύουν να τον κρατήσουν και μετά το τέλος της φετινής σεζόν, κάνοντας χρήση της οψιόν που υπάρχει (1,8 εκ. ευρώ) στα χαρτιά που έχουν υπογράψει με τον Ολυμπιακό.

Εφόσον οι Βέλγοι επιμείνουν σε αυτήν την απόφαση, ο Ολυμπιακός θα πάρει τα χρήματα της οψιόν, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Πριν φτάσουμε εκεί, όμως, σίγουρα θα υπάρξουν επαφές και συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για το θέμα, ενώ ρόλο θα παίξει και το τι θα θέλει για τη συνέχεια της καριέρας του ο ίδιος ο Λαΐφης. Έχει ακόμα ψωμί το συγκεκριμένο θέμα…»

Πηγή