Θλίψη για τον θάνατο του Κουτσοκούμνη (ανακοινώσεις-αναρτήσεις)

I4MGg1Ws8WMWVHKE9cYs Α Κατηγορία, ΑΕΚ Λάρνακας | Τελευταία Νέα, Κυπριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Νέα Αμμοχώστου

Απεβίωσε ως γνωστόν ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Στο πένθος βυθίστηκε η ΚΟΠ, τα κυπριακά σωματεία, ποδοσφαιριστές, προπονητές και όχι μόνο. Πιο κάτω παραθέτουμε τις ανακοινώσεις για τον θάνατο του Κουτσοκούμνη, από σωματεία, παράγοντες, ομοσπονδίες, οργανισμούς κ.ά.

ΚΟΠ: «Βαθιά θλίψη στην οικογένεια του Κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και στην κοινωνία μας ευρύτερα για το θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου απεβίωσε σήμερα αργά το απόγευμα σε ηλικία 61 ετών  μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Τους τελευταίους μήνες ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έδωσε τη μεγάλη μάχη με θάρρος και αξιοπρέπεια και παρά τη δοκιμασία που περνούσε, ήταν πάντοτε ενημερωμένος και είχε καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου, ασκώντας μέχρι την τελευταία στιγμή τα καθήκοντα του ως Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής και το προσωπικό της Ομοσπονδίας, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.Λεπτομέρειες για την κηδεία του Προέδρου της ΚΟΠ θα ανακοινωθούν αργότερα».

ΓΣΠ: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος “Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ) εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για τον χαμό του επί σειρά ετών μέλους του Διοικητικού του Συμβουλίου και προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ανήκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΠ που υλοποίησε το όνειρο της ανέγερσης του Αθλητικού μας Κέντρου και για αυτό το λόγο είχε ανακηρυχθεί ισόβιο μέλος του ΔΣ του ΓΣΠ. Το έργο που αφήνει πίσω του είναι τεράστιο και πολυσχιδές. Το κυπριακό ποδόσφαιρο απέκτησε κύρος στον ευρωπαϊκό χώρο, η Κυπριακή Ομοσπονδία εκσυγχρονίστηκε και κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε μια νέα φιλοσοφία που μπόρεσε να εδραιώσει στο κυπριακό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση συμμετέχοντας στα ψηλά δώματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ως μέλος της Εκτελεστικής της FIFA. Οι σημαίες του αθλητικού κέντρου του ΓΣΠ θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι την κηδεία, και το ΔΣ θα παραστεί στην κηδεία. O πρόεδρος του ΓΣΠ θα καταθέσει στεφάνι. Ο ΓΣΠ ευχαριστεί τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για όσα πρόσφερε και όσα πέτυχε. Καλή αντάμωση με την κορούλα σου καλέ μας φίλε».

ΚΟΑ: «Αναμφίβολα ο αδόκητος θάνατος του Κωστάκη Κουτσοκούμνη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας, τον οποίο  υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια. Η σημαντική προσφορά του στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και γενικά στον Κυπριακό Αθλητισμό, είναι καθολικά αποδεκτή. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους λοιπούς συγγενείς του.  Ο αείμνηστος Κωστάκης Κουτσοκούμνης ηγείτο της ΚΟΠ από τη θέση του Προέδρου από το 2001 μέχρι σήμερα, ενώ για άλλα επτά χρόνια ήταν υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος. Στα 24 χρόνια μεστής παρουσίας του στην ΚΟΠ, άφησε το δικό του ξεχωριστό στίγμα στα ποδοσφαιρικά μας δρώμενα, με σημαντικό λόγο και στον διεθνή χώρο. Η διαχρονική συνεργασία του με τον ΚΟΑ ήταν αποδοτική σε όλους τους τομείς και είχε πάντα ως γνώμονα την πρόοδο και ανάπτυξη του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Αιωνία του η μνήμη. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΚΟΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κλεάνθη Γεωργιάδη θα παραστεί στην κηδεία, ενώ την ημέρα της κηδείας οι σημαίες στα κτίρια  του Οργανισμού  θα κυματίζουν μεσίστιες».

ΚΟΕ: «Η είδηση της απώλειας του Κωστάκη Κουτσοκούμνη που απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών, ύστερα από άνιση μάχη που έδωσε με μεγαλείο ψυχής το τελευταίο διάστημα, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του κυπριακού αθλητισμού. Ο εκλιπών αφιέρωσε τη ζωή του στο ποδόσφαιρο, και με την παρουσία του στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της ΚΟΠ, άφησε το στίγμα του με σειρά αποφάσεων, που συνέβαλαν ώστε το Κυπριακό ποδόσφαιρο να ξεφύγει από τα στενά ερασιτεχνικά πλαίσια και να ενταχθεί ομαλά στις σύγχρονες απαιτήσεις του αθλητισμού. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Προεδρία της ΚΟΠ, οι κυπριακές ομάδες γνώρισαν πρωτόγνωρες επιτυχίες στις διεθνείς διοργανώσεις. Παράλληλα η Εθνική ομάδα καταξιώθηκε καταγράφοντας μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της. Η μικρή Κύπρος, σε διοικητικό επίπεδο διεκδίκησε και κέρδισε τον σεβασμό της Παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας, και οι θέσεις και οι απόψεις της, πολλές φορές εκφρασμένες και στοιχειοθετημένες από τον ίδιο τον εκλιπόντα, μετατράπηκαν σε αποφάσεις των μεγαλυτέρων οργανισμών του διεθνούς ποδοσφαίρου, της UEFA και της FIFA. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο από σήμερα είναι φτωχότερο. Ο Πρόεδρος, το Εκτελεστικό Συμβούλιο, και οι εργαζόμενοι στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια, στους οικείους του εκλιπόντος. Αντιπροσωπεία του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής θα παραστεί και θα εκπροσωπήσει την ΚΟΕ στην κηδεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΚΟΕΑΣ: «Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της ΚΟΕΑΣ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο θάνατο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη, σε ηλικία 61 ετών. Στα 17 χρόνια θητείας του στο ύπατο αξίωμα του ποδοσφαίρου μας, ο εκλιπών συνέδεσε το όνομά του με την ανάπτυξη και τη ραγδαία πρόοδο του αθλήματος στην Κύπρο, ενώ έχαιρε μεγάλης εκτίμησης διεθνώς,  ιδιαιτέρως στα  πολύ υψηλά δώματα της FIFA και της UEFA. Επί θητείας του αναβαθμίστηκε τα μέγιστα η Σχολή Προπονητών της ΚΟΠ και στελεχώθηκε με αξιόλογους συναδέλφους. Επιστέγασμα τούτου υπήρξε η απόκτηση του δικαιώματος έκδοσης όλης της σειράς διπλωμάτων προπονητικής της UEFA, μέχρι και το UEFA PRO. Ως αποτέλεσμα υπάρχουν σήμερα εκατοντάδες καταρτισμένοι Κύπριοι προπονητές, ορισμένοι εκ των οποίων συνέδεσαν το όνομα τους με μεγάλες επιτυχίες του κυπριακού ποδοσφαίρου, ενώ πλέον ακόμα και στην κορυφαία βαθμίδα του ποδοσφαίρου μας, το Πρωτάθλημα Cyta, η πλειοψηφία των προπονητών είναι Κύπριοι. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης υπήρξε πάντοτε πρόθυμος να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι προπονητές και να συζητήσει εποικοδομητικά με τον Σύνδεσμο Προπονητών.  Το κενό που αφήνει είναι μεγάλο και δύσκολα θα αναπληρωθεί. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

«Γκολ στη Ζωή»: «Ο Εθελοντικός-Φιλανθρωπικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών “Γκολ στη Ζωή” δεν θρηνεί μόνο τη απώλεια του Προέδρου της ΚΟΠ αλλά και ενός ένθερμου υποστηρικτή του. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης αγκάλιασε την ιδέα του “Γκολ στη Ζωή”, την οποία υποστήριξε με θέρμη και ενθουσιασμό από την πρώτη ημέρα που τη μοιραστήκαμε μαζί του. Στήριξε το “Γκολ στη Ζωή” με όλες του τις δυνάμεις, τόσο προσωπικά όσο και θεσμικά ως Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Η άποψη του υπήρξε καταλυτική για την παραχώρηση στο “Γκολ στη Ζωή” του δικαιώματος αναβίωσης του All Star Game του Κυπριακού ποδοσφαίρου, προς ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού-Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών, διοργάνωση η οποία διεξήχθη τον περασμένο Δεκέμβριο. Στην επόμενή του συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο θα μελετήσει και θα ανακοινώσει τρόπους με τους οποίους θα τιμηθεί η μνήμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. To “Γκολ στη Ζωή” θα τιμήσει τη μνήμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με τρόπους που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα».

ΠΑΣΠ: «O πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΠΑΣΠ εκφράζουν την βαθύτατη τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών: «Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ, το προσωπικό και οι αθλητές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Ο κ. Κουστσοκούμνης  υπήρξε θερμός υποστηρικτής των Special Olympics Cyprus».

Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου: «Η ΕΑΚ εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη και εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Ανόρθωση: «Η εταιρεία Ανόρθωση Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη της για τον χαμό του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη, όπως επίσης και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αποβιώσαντα. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο σήμερα το απόγευμα, λίγο πριν τις 19:00 σε ηλικία 62 ετών. Ο εκλιπών, ήταν ο 11ος πρόεδρος της ΚΟΠ, έχοντας διαδεχθεί τον Μάριο Λευκαρίτη στη προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου το 2001, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι και σήμερα. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας μας θα παρευρεθεί στην κηδεία του».

ΑΕΛ: «Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το Δ.Σ. της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ, αλλά και όλα τα τμήματα του Σωματείου εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη που έφυγε από τη ζωή. Ο αείμνηστος Πρόεδρος της ΚΟΠ με την πολυετή προσφορά στο Ποδόσφαιρο, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 62 ετών χάνοντας τη μάχη με την επάρατη νόσο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η μνήμη».

ΑΠΟΕΛ (Εταιρεία): «Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

ΑΠΟΕΛ (Σωματείο): «Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ εκφράζει βαθιά θλίψη για το χαμό του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος. Αναπαύσου εν ειρήνη πρόεδρε».

ΑΕΚ: «Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για τον αδόκητο θάνατο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Λεπτομέρειες για την κηδεία του Προέδρου της ΚΟΠ θα ανακοινωθούν αργότερα».

Απόλλωνας: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος απεβίωσε σήμερα Δευτέρα (05/03). Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης υπηρέτησε με αφοσίωση επί σειρά ετών το Κυπριακό Ποδόσφαιρο το οποίο εκπροσώπησε επάξια σε Διεθνές επίπεδο. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

Δόξα Κατωκοπιάς: «Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς εκφράζει τα βαθύτατα του συλλυπητήρια για το θάνατο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης υπηρέτησε το κυπριακό ποδόσφαιρο με ανιδιοτέλεια για σειρά ετών από διάφορες επάλξεις. Επί προεδρίας του το κυπριακό ποδόσφαιρο αναδείχτηκε τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Άνθρωπος με όραμα, κατάφερε να ανελιχθεί σε υψηλές βαθμίδες στα διοικητικά όργανα της UEFA και της FIFA. Το ποδόσφαιρο μας είναι ήδη φτωχότερο γιατί έχει φύγει μια ηγετική και χαρισματική φυσιογνωμία από τον χώρο. Αιωνία σου η μνήμη και καλό ταξίδι φίλε Κωστάκη».

Ομόνοια: «Η Ομόνοια εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Αιωνία του η μνήμη».

Νέα Σαλαμίνα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, που απεβίωσε σήμερα μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ολυμπιακός Λευκωσίας: «Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος έχασε σήμερα τη μάχη με την επάρατη νόσο. Αντιπροσωπεία του ΔΣ του σωματείου μας θα παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος και θα καταθέσει στεφάνι εις μνήμη του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Αλκή Ορόκλινη: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της Αλκής εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο και έφυγε σε ηλικία 61 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Πάφος FC: «Οι επενδυτές, ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια της Πάφος FC, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Αιωνία του η μνήμη».

Άρης Λεμεσού: «Ο πρόεδρος, το Δ.Σ, και όλη η οικογένεια του Άρη Λεμεσού εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο  του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Τα θερμά και από καρδιάς συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του. Πρόεδρε μα πάνω απ όλα φίλε Κωστάκη Κουτσοκούμνη έφυγες με το κεφάλι ψηλά και δυστυχώς για το Κυπριακό ποδόσφαιρο το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει».

Ερμής: «Ο Κωστάκης έφυγε, ο Αθλητισμός Θρηνεί. Οι καμπάνες του ποδοσφαίρου χτυπούν σήμερα Τρις θλιβερά… Το μαύρο απλώθηκε στις καρδιές μας ο Κωστάκης έφυγε , το ποδόσφαιρο ορφάνεψε. Πράος-Οραματιστής-Μαχητής. Αναγνωρισμένη και σταθερή η αξία του από ντόπιους και ξένους μαραζώνει η ψυχή μας. Μαραζώνει ο αθλητισμός. Ο Κωστάκης πήρε το άρμα να ανταμώσει την κόρη του αλλά αφήνει πίσω του έργο πολλών χρόνων. Κωστάκη Κουτσοκούμνη αιωνία θα είναι η μνήμη σου. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του από την μεγάλη οικογένεια του Ερμή Αραδίππου».

Απόλλων Ladies: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό τημ και οι ποδοσφαιρίστριες της Apollon Ladies εκφράζουν στην οικογένεια και τους οικείου του Προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη τα ειλικρινή συλλυπητήρια. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Εθνικός Άχνας: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη και ολόκληρη η οικογένεια του Εθνικού Άχνας εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον χαμό ενός εξαιρετικού ανθρώπου και φίλου της ομάδας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ένας άνθρωπος με αξίες, ένας Πρόεδρος με όραμα, ένας φίλος με πάθος για το ποδόσφαιρο. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης υπηρέτησε πιστά για χρόνια αυτό το άθλημα που τόσο αγαπούσε, αναβαθμίζοντας το καθημερινά από την θέση του Προέδρου. Η εκτίμηση μας θα υπάρχει για πάντα για όσα έχει προσφέρει τόσο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Πρόεδρε, να είσαι περήφανος για τα όσα έχεις καταφέρει όπως είμαστε εμείς για εσένα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…».

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με σημαντική δράση στην μεγάλη προσπάθεια για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα. #RIP».

Αγία Νάπα: «Φτωχότερο είναι από σήμερα το κυπριακό ποδόσφαιρο. Έφυγε από τη ζωή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Ο επί 17 χρόνια πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έχασε την πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 61 ετών. Ο Αθλητικός Όμιλος ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει… Καλό Παράδεισο…».

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών: «Ο Πρόεδρος τα μέλη του Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της Καρμιώτισσα Πολεμιδιών εκφράζουν την θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ονήσιλος Σωτήρας: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΝΗΣΙΛΛΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ εκφράζουν την θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη».

Αναγέννηση Δερύνειας: «Ο Πρόεδρος τα μέλη του Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της Αναγέννηση Δερύνειας εκφράζουν την θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΚΟΠ, έφυγε το απόγευμα της Δευτέρας χτυπημένος από τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 61 ετών. Αιωνία του η μνήμη».

ΕΝΠ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και του Σωματείου Ένωσης Νέων Παραλιμνίου καθώς και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Παραλιμνίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο από σήμερα είναι φτωχότερο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει αγαπητέ Κωστάκη».

Διγενής Ορόκλινης: «Το Δ.Σ. του Σωματείου Διγενής Ορόκλινης εκφράζει τα ειλικρινή του Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αποβιώσαντα πρόεδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Το κενό για το ποδόσφαιρο και τον Κυπριακό Αθλητισμό γενικότερα θα είναι δυσαναπλήρωτο. Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Λειβαδιακός/Σαλαμίνα: «Το Δ.Σ. του Λειβαδιακού/Σαλαμίνα στέλνει τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του κυρίου Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Καλό ταξίδι πρόεδρε».

Πρόδρομος Πετρίδης (Πρόεδρος Εταιρείας ΑΠΟΕΛ): «Ένας προσωπικός φίλος, ένας έξυπνος και εργατικός άνθρωπος, μια προσωπικότητα που έδωσε μεγάλο μέρος της ζωής του για να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο. Δεν άντεξες τον χαμό της Έλμας και έφυγες νωρίς. Καλό ταξίδι φίλε Κωστάκη…».

Χριστόφορος Ποταμίτης (Πρόεδρος Σωματείου ΑΠΟΕΛ): «Μπορεί να είχαμε τις διάφορες μας σε κάποια θέματα… αλλά πάντα ήσουν πρόθυμος να ακούσεις, να συζητήσεις, να βοηθήσεις αν μπορούσες. Κρίμα γιατί έφυγες πάρα πολύ νωρίς! Καλό ταξίδι Κωστάκη Κουτσοκουμνη…».

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: «Αντίο Πρόεδρε… Το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο και η παρακαταθήκη σου βαριά. Το κυπριακό ποδόσφαιρο, για το οποίο σκληρά και με αφοσίωση εργάστηκες επί δεκαετίες, δεν θα είναι πια ίδιο, χωρίς εσένα. Πάντα δίπλα στις Εθνικές ομάδες, για να μην μας λείψει τίποτα. Πάντα δίπλα στα Σωματεία. Πάντα πρόθυμος να ακούσεις τα προβλήματά μας και να δώσεις λύσεις. Σου χρωστάμε όλοι, πολλά. Καλή αντάμωση με την αγαπημένη σου Έλμα».

Στιβ Κωνσταντινίδης (προπονητής): «Πολύ λυπηρό που άκουσα το γεγονός ότι ο παλιός μου φίλος Κωστάκης Κουτσοκούμνης έφυγε από τη ζωή. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ήταν θρύλος…».

Nίκος Παναγιώτου (προπονητής): «Αναπάυσου εν ειρήνη πρόεδρε…».

Λουκάς Φουρλάς (δημοσιογράφος): «Τελικά δεν άντεξες Κωστάκη. Πήγες να βρεις την Έλμα σου… Στο καλό».

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου: «Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ολόκληρη η οικογένεια του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο πρόεδρος υπηρέτησε με αφοσίωση το Κυπριακό Ποδόσφαιρο για αρκετά χρόνια, είχε άψογη συνεργασία με τις εκάστοτε Διοικήσεις του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου και ήταν ο άνθρωπος που με τις ενέργειες και αποφάσεις του αναβάθμισε το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και τη Κυπριακή Διαιτησία. Καπετάνιε ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν πραγματικά να προσφέρουν παρηγοριά σε τέτοιες στιγμές. Ευχή μας να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και καλή αντάμωση με την πολυαγαπημένη σου θυγατέρα Έλμα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος».

Χάρης Λοϊζίδης (Αντιπρόεδρος ΚΟΠ και πρόεδρος Εθνικών ομάδων): «Αιωνία σου η μνήμη Πρόεδρε. Ελαφρύ ας είναι το χώμα που θα σε σκεπάσει. Ήσουν πάντα δίπλα στο ποδόσφαιρο και στα καλά του και στα δύσκολα του».

Κλεάνθης Γεωργιάδης (πρόεδρος ΚΟΑ): «Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης; Καλό ταξίδι Κωστάκη, τώρα είσαι ήρεμος πλέον στην αγκαλιά της κορούλας σου. Η αθλητική κοινότητα του τόπου σου σε τιμά και σε ευχαριστεί για ό,τι έκανες».

Πέγεια 2014: «Ο Πρόεδρος, και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΠΕΓΕΙΑ 2014, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον άδικο χαμό του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Εκφράζουμε σε όλη την οικογένεια του κ.Κουτσοκούμνη τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε ο Θεός να σας χαρίσει αντοχή, κουράγιο και δύναμη σ’ αυτή την οδύνη».

Ακρίτας Χλώρακας: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Προέδρου της Κ.Ο.Π κ.Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος απεβίωσε σήμερα Δευτέρα (05/03). Ο κ.Κωστάκης Κουτσοκούμνης υπηρέτησε με αφοσίωση επί σειρά ετών το Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

Εθνικός Λατσιών: «Το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ εκφράζουν τα ειλικρινή συλληπητήρια στην οικογένειά του Προέδρου της ΚΟΠ, κ.Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος απεβίωσε σήμερα μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.
Αιωνία του η μνήμη!».

ΑΣΙΛ: «Το Δ.Σ του ΑΣΙΛ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του πρόεδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας, κύριο Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Αιωνία σου η μνήμη πρόεδρε! Κουράγιο στην οικογένεια του και τους οικείους του».

Χαλκάνορας: «Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε ότι ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνη, έχασε τη μάχη σήμερα με την επάρατη νόσο. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. του Χαλκάνορα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

KOK: «Ο Πρόεδρος, κ. Λούης Δημητρίου, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κώστα Κουτσοκούμνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Ο Κώστας Κουτσοκούμνης από την έναρξη της θητείας του ως πρόεδρος της ΚΟΠ το 2001 όπου παρέμεινε μέχρι και σήμερα, συνέβαλε τα μέγιστα στα μεγάλα άλματα προόδου του αθλήματος. Ο κυπριακός αθλητισμός έχασε ένα άνθρωπο που εργάστηκε για πολλά χρόνια υπηρετώντας τον και προσφέροντας τα μέγιστα προς αυτόν. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ, θα τηρηθεί εις μνήμη του μονόλεπτος σιγή, πριν από την έναρξη των ημιτελικών και τελικού αγώνα του Final Four κυπέλλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

Πηγή: goal.com.cy