Το χάλι του Μακαρείου διώχνει τον κόσμο!

DhUcOBLXUAAp hE Α Κατηγορία, ΑΕΚ Λάρνακας | Τελευταία Νέα, Κυπριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Οι παράγοντες διαμαρτύρονται. Κάνουν εκκλήσεις, προτροπές, πολλές φορές καλούν τον κόσμο να πάει γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα του, ωστόσο επιδεικτικά πλέον, πολλοί φίλοι του αθλήματος γυρίζουν την πλάτη σ’ αυτές.

Δεν θα σταθώ μόνο στο εισιτήριο που πολλές φορές είναι απαγορευτικό για τον οικογενειάρχη με 2 τουλάχιστον παιδιά αλλά στην ποιότητα που προσφέρουν στον κόσμο τα πεπαλαιωμένα γήπεδα μας τα οποία θυμίζουν δεκαετίας του 70 και του 80.

Ένα απ’ αυτά τα γήπεδα είναι και το Μακάρειο Στάδιο που προσφέρει υπηρεσίες πλέον στην Δόξα, αφού ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια μετακόμισαν εδώ και σχεδόν 20 χρόνια (2000) στο ΓΣΠ.

 

Υπηρεσίες χειρίστου είδους, με καντίνες που θυμίζουν άλλες εποχές, ενώ το κυριότερο απ’ όλα και δεν στέκομαι στα «υπερσύγχρονα» καθίσματα που έχει τοποθετήσει ο διαχειριστής του σταδίου ο ΚΟΑ, οι πάγκοι των ομάδων που ουσιαστικά αναγκάζουν τον κόσμο να μην πατά στο Μακάρειο αφού η ορατότητα είναι σχεδόν μηδαμινή.

Μπροστά ακριβώς από την κεντρική εξέδρα, πάγκοι που χρησιμοποιούσαν την δεκαετία του 70 και 80 να κάνουν την εμφάνιση τους το 2018 και να στερούν από τον κόσμο που πληρώνει 20 ευρώ ή 15 ευρώ σε επίσημα παιχνίδια να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

 

Καλά κάνει ο κόσμος κύριοι και σας γυρίζει την πλάτη. Και προτιμά την άνεση του καναπέ του ή την καρέκλα ενός καφέ που θα απολαύσει στο έπακρο υπηρεσίες που πληρώνει. Όσο δεν τον σέβεστε, όσο δεν ακούτε τις ανάγκες του, όσο δεν προσφέρετε αυτά που πραγματικά πληρώνει για να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κύπρο, ο μέσος όρος των εισιτηρίων θα συνεχίσει να πέφτει.

Και δεν αναφέρομαι στις μεγάλες ομάδες που κάνουν τουλάχιστον κάτι περισσότερο από τα απαραίτητα για να τους κρατούν κοντά τους αλλά τις υπόλοιπες ομάδες που θέλουν να αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία αλλά το επίπεδο που προσφέρουν στον κόσμο δεν είναι αρκετό ούτε για την Γ’.

Με τέτοια χάλια που έχει το Μακάρειο λογικά να διώχνει τον κόσμο απο τα γήπεδα.

 

Πηγή: goal.com.cy