Τροχαίο στην Αγία Νάπα: Δεν έφεραν κράνη οι δύο νεαροί – Xωρίς άδεια ο 18χρονος οδηγός

Δεν έφεραν προστατευτικά κράνη οι δύο νεαροί ηλικίας 17 και 18 ετών

viber image 2024 04 22 12 09 13 705 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΟΣ, Τροχαίο

Δεν έφεραν προστατευτικά κράνη, οι δύο νεαροί ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίοι τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση στην Αγία Νάπα, με τον 17χρονο οδηγό μοτοσικλέτας να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου είπε ότι «γύρω στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου, σημειώθηκε οδική σύγκρουση στην Αγία Νάπα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία μοτοσικλέτα που οδηγούσε 18χρονος από την Αγία Νάπα, στη λεωφόρο Κάβο Γκρέκο με κατεύθυνση την Αγία Νάπα, έχοντας ως συνεπιβάτη 17χρονο από το Παραλίμνι, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά την πάροδο προς Κρύο Νερό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί».

Πρόσθεσε ότι «από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο νεαροί, με σοβαρότερο αυτόν του 17χρονου επιβάτη. Ο 18χρονος οδηγός μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα και διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα πλευρών και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του και κρατήθηκε για παρακολούθηση της κατάστασης του».

1 2 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΟΣ, Τροχαίο

Ο 17χρονος επιβάτης «μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αφού διασωληνώθηκε διακομίσθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

2 1 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΟΣ, Τροχαίο

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «στον 18χρονο οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη καθώς και έλεγχος ναρκοτέστ με αρνητικό αποτέλεσμα. Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι δύο νεαροί δεν έφεραν προστατευτικό κράνος ενώ ο 18χρονος δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού και δεν καλυπτόταν από ασφάλεια».

Η σκηνή σχεδιαγραφήθηκε και φωτογραφήθηκε από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου και Αγίας Νάπας.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.