Το τελευταίο All Star Game του Τρισόκκα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Παναγιώτης Τρισόκκας είχε προαναγγείλει πως το All Star Game του περασμένου Σαββάτου ήταν το τελευταίο All Star Game της καριέρας του, μιας και το προσεχές καλοκαίρι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ΕΝΠ.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ομάδας θέλησε να στείλει το μήνυμά του με το δικό του, ιδιαίτερο τρόπο, με αποδέκτες μεταξύ άλλων και τον… Γιώργο Λιανό.

Η ανάρτησή του:

«8ο ΟΠΑΠ all star game, ίσως το καλύτερο μέχρι στιγμής. Για 8η φορα all star player κάτι που δεν το έχει κάνει κανένας άλλος παίχτης μέχρι στιγμής. Όταν με πηρε τηλεφωνο την Πέμπτη το βραδυ ο προπονητής Χριστόφορος Λειβαδιώτης δέχτηκα αμέσως να λάβω μέρος χωρίς να ψάξω ούτε για τραυματισμό, ούτε για κούραση, ούτε για αργοπορημένο τηλέφωνο σεβόμενος το άθλημα που μου τα έδωσε όλα. Ευχαριστώ πολύ τον Σάββα Κοσιάρη για την αναφορά στο όνομά μου, με τιμά ιδιαίτερα φίλε Σάββα, και τον κόσμο για το χειροκρότημα. Στα 38 μου έφαγαν το καρφωματάκι οι Αμερικάνοι και σπάσαμε το σερί νικών τους που ήταν 6 αν δεν κάνω λάθος. Γιώργο Λιανέ είμαι πολύ άγριος για το survivor.»

Πηγή: cyprusbasket.net