Βόλεϊ: Πέθανε από ανακοπή στα 46 της χρόνια η πρώην αθλήτρια Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Παντρεύτηκε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον Ολυμπιονίκη του τάεκβοντο - Μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Φίλιππο.

Screenshot 1 2

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Στα 46 της χρόνια η πρώην αθλήτρια των Βριλησσίων, του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας (είχε πολιτογραφηθεί Ελληνίδα) άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς!

Γεννήθηκε την πόλη Βαλτσέα και ξεκίνησε το βόλεϊ στο Πιτέστι πριν έρθει στην Ελλάδα για τα Βριλήσσια και τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια ενώ απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Στο Τριφύλλι αγαπήθηκε όσο λίγες αθλήτριες που έχουν φορέσει τη φανέλα του, με τους οπαδούς του συλλόγου να μην μπορούν να πιστέψουν την τραγική είδηση και να την αποθεώνουν για την παρουσία της εκεί τα προηγούμενα χρόνια.

Παντρεύτηκε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον Ολυμπιονίκη του τάεκβοντο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια. Μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Φίλιππο.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει και η 46χρονη τα τελευταία χρόνια να ζει μόνιμα στη Ρουμανία όπου είχε ακαδημία βόλεϊ. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, χθες υπέστη ανακοπή στο σπίτι της και άφησε την τελευταία της πνοή.

Την είδηση έκανε γνωστή η Ομοσπονδία βόλεϊ της Ρουμανίας

https://www.facebook.com/frvolei/posts/pfbid0BqiEC1pyXaa8A222xmTX854YHCwDgsCkwrUoo3aJpVgSEvFhxK5a4LaHPvJe99L8l?__tn__=%2CO*F

Πηγή: protothema.gr