Tο Ford Ranger Raptor εισβάλλει στην Ευρώπη

ranger raptor 1

Η σκληρότερη και ταχύτερη έκδοση του Ranger πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της στην Έκθεση Gamescom.

Η Ford επιβεβαίωσε ότι το νέο Ranger Raptor, η σκληρότερη και ταχύτερη έκδοση του ευρωπαϊκού best-seller της, εισβάλλει δυναμικά στην Ευρώπη, καθώς το νέο μοντέλο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Έκθεση Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών Gamescom, στην Κολωνία (Γερμανία). Έχοντας εξελιχθεί από την Ford Performance για τους λάτρεις της γρήγορης off-road οδήγησης, το πρώτο Ranger Raptor της ιστορίας θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από τα μέσα του 2019, με τον Bi-turbo κινητήρα 2.0-litre EcoBlue diesel της Ford, ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 213 ίππους και 500 Nm ροπής, καθώς και το νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της μάρκας.

Η επιβλητική παρουσία που διαμορφώνουν οι εντυπωσιακές διαστάσεις και το extreme στυλ του κορυφαίου Ranger υποστηρίζεται από ένα μοναδικό πλαίσιο της Ford Performance, βελτιστοποιημένο για γρήγορη οδήγηση εκτός δρόμου και δυνατότητες παντός εδάφους. Η Ford και η Microsoft αποκάλυψαν επίσης ότι το νέο Ranger Raptor θα πρωταγωνιστεί στο νέο video racing game Forza Horizon 4, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους φίλους των υψηλών επιδόσεων να βιώσουν τις απαράμιλλες ικανότητες του Pick-Up.

Με το λανσάρισμα του νέου Ford Ranger Raptor στο Gamescom, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση του είδους της, η Ford έγινε η πρώτη κατασκευάστρια αυτοκινήτων που λανσάρει ένα νέο όχημα στο πλαίσιο του θεσμού. «Ξεχάστε όλα όσα νομίζετε ότι ξέρετε για τα Pick-Up» δήλωσε ο Λίο Ρεκς ο Διευθυντής της Ford Performance για την Ευρώπη. «Το νέο μας Ranger Raptor είναι μια διαφορετική ράτσα, ένα καθαρόαιμο desert racer και extreme off-roader που μπορεί να ανταπεξέλθει στις πιο σκληρές συνθήκες».

Η Ford λανσάρει το Ranger Raptor με ένα εντυπωσιακό video που μάλιστα γυρίστηκε στην Ελλάδα, στην χαράδρα του Αχελώου. Δείτε το!