Ανοικτή διαβούλευση στο Αυγόρου για τα προβλήματα των νέων της υπαίθρου

image001 Νέα Αμμοχώστου, Νεολαία

Ο Οργανισμός Νεολαίας και το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος σας προσκαλούν σε ανοιχτή διαβούλευση, για τις προκλήσεις, τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι της υπαίθρου και των αγροτικών περιοχών το Σάββατο 18/01/2020, στις 10:00 το πρωί στη κοινοτική βιβλιοθήκη Αυγόρου.

Η συνάντηση απευθύνεται σε νέους μέχρι 41 ετών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα έχετε την ευκαιρία να υποβάλετε τις απόψεις και τις εισηγήσεις σας αναφορικά με την ανάπτυξη του γεωργικού τομέα, την παροχή κινήτρων προς τους νέους, την ενίσχυση του κοινωνικοοικονομικού ιστού και της νεανικής επιχειρηματικής ανάπτυξης των γεωργικών περιοχών.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας και τη διαβούλευση στην οποία θέλετε να λάβετε μέρος, ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο https://bit.ly/37MTe89 ή τηλεφωνικώς στο 22402641.

H συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι εισηγήσεις σας θα ενισχύσουν τις προσπάθειές μας για το σχεδιασμό της Νέα Κοινής Γεωργικής Πολιτικής (2021-2027) και των επόμενων σχεδίων δράσης της Εθνικής Στρατηγικής για τη Νεολαία (2017-2022).