ΑΥΓΟΡΟΥ: Meet the volunteers

Διοργανώνεται μέρα γνωριμίας από το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αμμοχώστου και το ΣΚΕ Αυγόρου

volunteering australia people linked together time to move, Εθελοντισμός
Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αμμοχώστου, σε συνεργασία με το ΣΚΕ Αυγόρου διοργανώνουν ημέρα γνωριμίας με τους/ις εθελοντές/τριες. Η ημέρα γνωριμίας διοργανώνεται στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας του Eurodesk, “Time To Move”.
244461097 4422548524487348 4675986532627909143 n time to move, Εθελοντισμός
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει τους/ις συμμετέχοντες/ουσες να κατανοήσουν την έννοια του εθελοντισμού, αλλά και να μάθουν για τις εμπειρίες και τις δεξιότητες που μπορούν οι νέοι/ες να αποκτήσουν και να αναπτύξουν μέσα από τη συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους προγράμματα.
Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους/ις εθελοντές/τριες που βρίσκονται στο Αυγόρου μέσω του προγράμματος Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, για την εμπειρία τους να βρίσκονται σε μία ξένη χώρα ως εθελοντές/τριες, για την εθελοντική εργασία που επιτελούν, για την επιλογή τους να έρθουν στην Κύπρο και για το πώς η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εθελοντισμού μπορεί να τους βοηθήσει στη ζωή τους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, 11:00-13:00, στην Κοινοτική Βιβλιοθήκη Αυγόρου.
Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής, εδώ:
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 23722292
Για τις δράσεις που θα πραγματοποιήσουν τα ΚΕΠΛΗ στο πλαίσιο της εκστρατείας του «Time To Move» δείτε εδώ: https://kepli.onek.org.cy/drastiriotites/
Για να ενημερώνεστε και να λάβετε μέρος στις εκδηλώσεις, στις δραστηριότητες και στους διαγωνισμούς της εκστρατείας τόσο στη Κύπρο όσο και σε όλη την Ευρώπη, δείτε εδώ: https://www.timetomove.info.
Έφθασε η ώρα να ανακαλύψεις τρόπους για να εξερευνήσεις την Ευρώπη! It’s #TimeToMove !