ΟΕΒ Αμμοχώστου: Διοργανώνει επιχειρηματικό δείπνο στην Αγία Νάπα

Επιχειρηματικό Δείπνο με θέμα “Προβλέψεις, Προοπτικές και Ενδεχόμενοι Κίνδυνοι για την Κυπριακή Οικονομία”

3AA04A66 E563 4ED0 AF58 D3673BDDC405 exclusive, ΟΕΒ, ΤΕΒΕΑ

Η Επιτροπή ΟΕΒ Αμμοχώστου διοργανώνει την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 και ώρα 19:30 στο Ξενοδοχείο Adams Beach στην Αγία Νάπα, Επιχειρηματικό Δείπνο με θέμα “Προβλέψεις, Προοπτικές και Ενδεχόμενοι Κίνδυνοι για την Κυπριακή Οικονομία”.

Σκοπός του Επιχειρηματικού Δείπνου είναι να παρουσιαστούν και να αναλυθούν προς τις επιχειρήσεις/μέλη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) που δραστηριοποιούνται στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, οι προβλέψεις για την πορεία της Κυπριακής Οικονομίας, η ιεράρχηση των σημαντικότερων κινδύνων και τρόποι αντιμετώπισης τους.

Ομιλητές στο Δείπνο θα είναι ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Ηροδότου, ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής και ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Αντώνης Αντωνίου.

Πέραν των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, έχουν προσκληθεί οι Βουλευτές, οι Δήμαρχοι και οι Κοινοτάρχες της Επαρχίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Δείπνο παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της ΟΕΒ στο Τηλ.: 22-643000.