Στην πλατεία παλιού δημαρχείου οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λευκωσίας

χριστούγεννα Λευκωσία Λευκωσία, Χριστούγεννα

Σειρά χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Λευκωσίας, με επίκεντρο την πλατεία παλιού δημαρχείου, στην παλιά πόλη. Επίσης διοργανώνεται το Pop Up Festival 2017 το οποίο στεγάζεται φέτος στην Παλιά Δημοτική Αγορά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, το Pop Up Festival 2017 θα πραγματοποιηθεί από την 1η μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Κατά τη διάρκειά του νέοι επιχειρηματίες, δημιουργοί, καλλιτέχνες, περφόρµερς, τεχνίτες και άλλοι επαγγελματίες, αλλά και νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους, θα δείξουν τη δουλειά τους και θα έρθουν σε επαφή µε το κοινό της Λευκωσίας.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στην Πλατεία Φανερωμένης, στην Πλατεία Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί, στην οδό Ερμού, στην οδό Στασικράτους, στη Λεωφόρο Μακαρίου και στο Πολυεργαστηριακό Χρυσαλινιώτισσας, αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της αναζωογόνησης της παλιάς πόλης και είπε ότι οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και το Pop Up Festival κτυπούν στην καρδιά της πόλης.

Αναλυτικό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και του Pop Up Festival έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosia.org.cy και στο facebook του Pop Up Festival  https://www.facebook.com/popupfestival2017/.