Νέα ταινία: Μια ταινία για την κατασκευή της Disneyland

Η ταινία παραμένει ακόμα άτιτλη

N018001 2050 tcm795 160922w 2400p 1 Disney, disneyland, new movie, ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ

Στο ταξίδι του Walt Disney προς τη δημιουργία του θεματικού πάρκου Disneyland θα επικεντρώνεται η νέα ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+.

Σύμφωνα με το Deadline, η άτιτλη ακόμα ταινία θα γραφτεί από τον Evan Spiliotopoulos (Beauty and the Beast) και θα σκηνοθετηθεί από τον David Gordon Green (Halloween Kills). Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα μέλη του cast, αλλά και η ημερομηνία πρεμιέρας της. Παραγωγοί είναι οι Dana Brunetti, Matt DelPiano και Jason Reed και εκτελεστικός παραγωγός η Jessica Matthews.
Να υπενθυμίσουμε ότι τον Walt Disney τον έχει ενσαρκώσει μόνο ένας ηθοποιός στο παρελθόν, ο Tom Hanks για τις ανάγκες του “Saving Mr. Banks” (2013), όπου τον βλέπαμε να προσπαθεί να πείσει την συγγραφεά P. L. Travers να πουλήσει τα δικαιώματα της Mary Poppins.

Η Disneyland – πλέον γνωστή και ως Disneyland Park – άνοιξε τις πύλες τις στις 17 Ιουλίου 1955. Κατασκευάστηκε υπό την αυστηρή επίβλεψη του Walt Disney, ο οποίος πήρε την αρχική ιδέα για την δημιουργία του μετά από πολλαπλές επισκέψεις σε θεματικά πάρκα της εποχής με τις κόρες του. Κύρια ιδέα του ήταν να κάνει προσαρμογή σε κάποια του στούντιο, έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να τα επισκέπτεται και να διασκεδάζει. Το στούντιο, όμως, που είχε επιλέξει ήταν μικρό για το όραμά του και εν τέλη αγόρασε το κτήμα στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια. Από τότε έχει λάβει αρκετές επεκτάσεις, όπως τα “New Orleans Square” το 1966, “Bear Country” το 1972, “Mickey’s Toontown” το 1993 και “Star Wars: Galaxy’s Edge” το 2019, ενώ αναμένουμε και το “Avengers Campus”.

gr.ign.com