Prime Insurance Κύπρου Ελλάδας. Ενέργειες στήριξης των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές

ImageHandler Prime Insurance, Αττική πυρκαγιές

Παρακολουθώντας με ιδιαίτερη θλίψη τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Αττική, που είχαν σαν συνέπεια την απώλεια της ζωής δεκάδων συνανθρώπων μας, αλλά και την καταστροφή σημαντικών περιουσιακών στοιχείων, η Prime Insurance υλοποίησε πρωτοβουλίες στήριξης, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες στις δύσκολες στιγμές που περνούν:

1. Δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης των πληγέντων από τις πυρκαγιές (212 212 7800, επιλογή 0 στο IVR)

2. Διαχείριση κατά απόλυτη προτεραιότητα των περιπτώσεων αποζημίωσης που αφορούν ζημιές του κλάδου Περιουσίας στις πληγείσες περιοχές.

3. Διάθεση σημαντικού ποσού σε ειδικό λογαριασμό της ΕΑΕΕ, τα οποία θα διατεθούν είτε για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για το ΚΕΕΛΠΝΟ είτε για την κάλυψη άλλων αναγκών των πληγέντων με βάση απόφαση των αρμόδιων οργάνων της ΕΑΕΕ

4. 6μηνη παράταση εξόφλησης των συμβολαίων για όλους τους πληγέντες ασφαλισμένους της στους κλάδους Περιουσίας και Υγείας.

Η Prime Insurance εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών, συμπαρίσταται στις οικογένειες των θυμάτων και προσφέρει τη βοήθειά της με οποιοδήποτε μέσο/τρόπο χρειαστεί.

 

Πηγή: ant1iwo.com