Η Ξένια Rec αποχαιρέτισε το Survivor 2

igojfido14 Survivor 2

Μαλλιά κουβάρια Διάσημοι και Μαχητές στο συμβούλιο για τις εσωτερικές τους κλίκες

Εκτός Survivor 2 βρίσκεται από απόψε η Ξένια των Rec! Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τον Γιάννη Τσίλη αλλά και την, όπως αποδεικνύεται… εφτάψυχη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

«Είχα προετοιμαστεί για την αποχώρησή μου. Φεύγω ευτυχισμένη και γεμάτη γιατί το παιχνίδι μου έδωσε πολλά περισσότερα πράγματα απ’ όσα περίμενα πως θα πάρω» τόνισε η πρώην πλέον παίκτρια των Διασήμων λίγο πριν την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Λίγο πριν ο Σάκης Τανιμανίδης, ωστόσο, ανακοινώσει την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, Διάσημοι και Μαχητές έγιναν… μαλλιά κουβάρια όχι με αφορμή την αντιπαλότητά τους στους αγωνιστικούς χώρους αλλά τις εσωτερικές τους κλίκες.

Οι Διάσημοι είναι χωρισμένοι σε αγόρια και κορίτσια με τον Μιχάλη Μουρούτσου και τον Στέλιο Κρητικό να τα «χώνουν» σε Δαλάκα και Ξένια και εκείνες να απαντούν.

Ούτε στους Μαχητές, ωστόσο, η κατάσταση είναι καλύτεροι. Ο Νικόλας Αγόρου πήρε το λόγο κι έκραξε δίχως έλεος τόσο την Μελίνα όσο και τον Ηλία, αν και δεν βρίσκονταν μαζί τους.

Ο Νικόλας έθεσε το θέμα του πρόσφατου καβγά τους στην παραλία σχετικά με το γεγονός ότι βρίσκουν φαγητό και το τρώνε μόνοι τους ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία κίνηση της Μελίνας με την πατάτα. «Θέλω μόνο μια καλημέρα… Ο Ηλίας και η Μελίνα υποκρίνονται…», είπε μεταξύ άλλων ο Νικόλας.