Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Το εντυπωσιακό βίντεο του γάμου τους

Το κινηματογραφικό βίντεο από τον γάμο τους

Screenshot 1 6 Αντρέας Γεωργίου, Σιμώνη Χριστοδούλου

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, σε μια παραμυθένια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα, στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου. Το ζευγάρι, γνωστό για τη διακριτικότητα με την οποία διαχειρίζεται την προσωπική του ζωή, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο, αποφασίζοντας να μοιραστεί τη χαρά του με τους αγαπημένους του φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Το γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε ήταν γεμάτο ζωντάνια και χαρά, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Γιάννη Κρητικό να χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές. Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου έλαμψαν από ευτυχία, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Το κινηματογραφικό βίντεο από τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου

Δυο μέρες μετά τον γάμο, ο Αντρέας Γεωργίου ανάρτησε στο Instagram το επίσημο βίντεο από την προετοιμασία του Μυστηρίου, το οποίο ξεχώρισε για την κινηματογραφική του αισθητική. Το βίντεο κατέγραψε τις πιο τρυφερές στιγμές του ζευγαριού, με τη Σιμώνη να λάμπει στο νυφικό της και τον Ανδρέα να μοιάζει με σταρ του σινεμά.

Την παράσταση κλέβουν οι κουμπάροι Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου (στο δεξί μέρος του βίντεο), με τη σεναριογράφο να κάνει μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της για χάρη του Αντρέα Γεωργίου, τον οποίο έχει σαν μικρό αδερφό.

Δείτε το βίντεο από τη μαγική μέρα του γάμου τους:

Γαμπρός και νύφη ντυμένοι και οι δύο στα λευκά ήταν φυσικά οι απόλυτοι «πρωταγωνιστές» της βραδιάς με τον Ανδρέα Γεωργίου πολύ χαρούμενο μέσα στο ολόλευκο σμόκιν του ενώ η Σιμώνη Χριστοδούλου να φαίνεται σαν πριγκίπισσα μέσα στο δαντελωτό maxi νυφικό της με τις cut out λεπτομέρειες στη μέση της.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Κούλλης Νικολάου, η Βάνα Δημητρίου, στενοί φίλοι και συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου αλλά και η στιλίστρια Άντρια Παχίτη.

Πηγή: youweekly