Αλεξάνδρου VS Mαυρίδης: “Δεν με ήθελε λόγω της κόντρας του με τον Τανιμανίδη”

25383011 10215254671946331 441284702 o ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ

Σφοδρή επίθεση έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον συμπαίκτη του Γιώργο Μαυρίδη για τον χαρακτήρα του μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης. Το γνωστό μοντέλο τον χαρακτήρισε διπρόσωπο, ότι είχε διαφορετική συμπεριφορά μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και ότι το πρόβλημα του ήταν η κολλητή σχέση που είχε ο ίδιος με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε:

«Επειδή δεν γνωρίζω τι έχει βγει προς τα έξω, θα σας πω αυτά που γνωρίζω εγώ και ήμουν μπροστά. Δεν είχα κάποιο λόγο να έχω κόντρα με τον Γιώργο….

αλεξανδρου

Μπήκαμε με τις καλύτερες προθέσεις γιατί ήμασταν όλοι από τον χώρο του θεάματος και δεν νομίζω ότι μπήκε κανείς με την προϋπόθεση να περάσει δύσκολα. Είχα άριστες σχέσεις με όλα τα παιδιά και άρχισα να καταλαβαίνω ότι ο Γιώργος έχει κάτι με όλους, όταν τη 2η εβδομάδα στα selftalk και οι ερωτήσεις απευθύνονταν στο τι έχει ο Γιώργος ο Μαυρίδης και έχει απομακρυνθεί.

σακης

Εγώ του έκανα πολλάκις αυτή την ερώτηση και αυτό που μου έχει εξομολογηθεί είναι ότι επειδή έχει δώσει μία δήλωση για τα reality και δεν ξέρει ο κόσμος πως τα έχει πάρει και προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα του και θέλει λίγο χρόνο. Εγώ του λέω «αδερφέ κάνε ο,τι νομίζεις»».

Ενώ τόνισε βάζοντας λάδι στην φωτιά:

«Ο Μαυρίδης πίσω από την κάμερα ήταν διαφορετικός άνθρωπος… Κατανοώ ότι μπορεί να μην ήθελε να κάνει παρέα μαζί μου γιατί ξέρω τον Σάκη Τανιμανίδη ή επειδή ο κουμπάρος μου είναι αντίπαλος τατουατζής… Ο Γιώργος είχε άλλο πρόσωπο μπροστά στις κάμερες και άλλο πίσω από αυτές…

Με έχει κουράσει ο Γιώργος».

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Πηγή