Ανατροπή στο “Με Αγάπη Χριστιάνα”- Παρουσιαστής ο Τάσος Ευαγγέλου(ΒΙΝΤΕΟ)

r4wretwe4setf ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, ΤΑΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

H απόλυτη ανατροπή έγινε σήμερα στο “Με Αγάπη Χριστιάνα”

Και ενώ η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρίσκεται στο σπίτι της αγκαλιά με την κόρη της Μελίνα, τα ονόματα και οι παρουσιαστές πάνε και έρχονται ως αντικατάσταση στην παρουσίαση της εκπομπής.

Την αρχή έκανε ο Λούης Πατσαλίδης, ενώ ακολούθησαν οι Βασιλική Χατζηαδάμου και Χριστιάνα Αρτεμίου. 

Σήμερα όμως ήρθε η μεγάλη έκπληξη και ο αγαπημένος δημοσιογράφος της εκπομπής, Τάσος Ευαγγέλου… πήρε το ηνία της παρουσίασης. 

tasos

Η αλήθεια είναι ότι η χημεία μεταξύ τους δε χάνεται και τα πειράγματα στον “κεντρικό” παρουσιαστή της ημέρας είναι εμφανή.

Οι υπόλοιποι παρουσιαστές που βρισκόντουσαν ως τώρα στην κεντρική καρέκλα έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις με την Παρασκευή για όλους να είναι η πιο δύσκολη μέρα για να προβούν σε αντικατάσταση της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Η Χριστιάνα Αρτεμίου συγκεκριμένα που βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στην εκπομπή σήμερα έχει γυρίσματα στην σειρά “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα”.

Ο ίδιος δήλωσε για την σημερινή απόφαση και το παρασκήνιο της επιλογής:

Επειδή αναρωτιέστε γιατί κάθομαι στην ιστορική καρέκλα, της Χριστιάνας Αριστοτέλους, υπάρχει λόγος… και αυτός ο λόγος είναι ότι όταν χθες μας το ανακοίνωσαν προσπαθήσαμε να ρίξουμε έναν κλήρο, τελικά δεν τα καταφέραμε. Νίκησε η ηλικία, ο μεγαλύτερος λοιπόν κάθησε σε αυτή την θέση.

 

Πηγή: AlphaNews.live