Άντρεα Κυριάκου: Συγκινεί με το νέο της τατουάζ

Τι σημαίνει για την ίδια η... δύναμη της μητρότητας

download 2 Showbiz

Η εντυπωσιακή  Άντρεα Κυριάκου η οποία συνιθίζει να μοιράζεται διάφορες στιγμές δικές της αλλά και της οικογένειας της μαζί μας μέσω των  social media, μοιράστηκε για ακόμα μία φορά μία συγγινητική πτυχή της ζωής της που αφορά των 3χρονο γιο της, Λαμπρίνο.

Σε μία προσπάθεια να έρθει ένα βήμα πιο κοντά με  τους followers της ανέβασε κάποια insta stories και σε αυτά βλέπουμε αρκετές αδημοσίευτες φωτογραφίες.

Μεταξύ αυτών και φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της, με τον μικρό Λαμπρινό, από το νέο σπίτι που ετοιμάζουν αλλά και τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Γιώργο Μερκή.

Εμείς ωστόσο ξstεχωρίσαμε μία πολύ τρυφερή και συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε στην οποία μας δείχνει το πιο πρόσφατο τατουάζ της το οποίο γράφει «strong as a mother». Η ίδια δεν αρκέστηκε μόνο στο να μας δείξει το τατουάζ της αλλά μετέφερε και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα προς όλες τις μανούλες εκεί έξω. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Το τελευταίο που το αγαπώ. Σημαίνει τόσα πολλά. Η δύναμη που μου έδωσε η μητρότητα είναι ασύγκριτη. Ένα πλασματάκι αλλάζει όλη σου την κοσμοθεωρία. Εγώ μοιράζομαι τόσα πολλά δημόσια, συνειδητά επιλέγω να μοιράζομαι μόνο τις καλές στιγμές. Όχι γιατί βρήκα τη μαγική συνταγή και μόνο τέτοιες ζω, αλλά ξέρω πως υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που περνάνε πραγματικά πολύ δύσκολα και τα δικά μου μοιάζουν αστεία μπροστά στις μάχες που δίνουν καθημερινά. Είχα αναφέρει προχθές πως ο Λαμπρινός μας είχε κάνει εισαγωγή δύο μηνών (σε συζήτηση που ανοίξαμε για χειμερινές διακοπές) και πήρα τόση αγάπη για κάτι που έγινε χρόνια πριν. Και από αυτά τα μηνύματα κατέληξα ακόμη μια φορά πως είμαστε τόσο δυνατές #strongasamother. Τελικά το να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου δεν βαραίνει πάντα, μπορεί και να βοηθήσει».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

andrea kyriakou 252152268 252781313566673 3708818423487387494 n 1 1 Showbiz