Δημήτρης Κουρούμπαλης: “Την σύντροφό μου την φλερτάρω πολύ και συνέχεια”

capture 20 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΛΗΣ, ΣΧΕΣΗ

Τον έχουμε γνωρίσει και τον έχουμε αγαπήσει μέσα από τον ρόλο του ως ”Λεωνίδα” στο “Δέκα Λεπτά κήρυγμα”, ενώ στην μετέπειτα πορεία του, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης έχει κάνει πολλές αξιόλογες συνεργασίες και συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες σειρές όπως η “Πολυκατοικία”.

Σήμερα συμμετέχει στην επίσης επιτυχημένη σειρά του Alpha “Κόκκινο Νυφικό”, στον ρόλο ενός ερωτίλου ιδιοκτήτη γραφείου κηδειών. Με αφορμή λοιπόν την συμμετοχή του στην σειρά, βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή “Ηappy Day” και μίλησε για την προσωπική του ζωή,.

Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε συνεντεύξεις ή αποκαλύψεις που αφορούν τον ίδιο ή την σχέση του, σήμερα σε μια αποκαλυπτική κουβέντα που είχε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πολλά.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός απάντησε αν έχουν τσακωθεί ποτέ δύο γυναίκες για πάρτι του, ενώ αποκάλυψε πως φλερτάρει την σύντροφό του Φρόσω Κορρού, με την οποία έχει πολλά χρόνια σχέση:

“Μου αρέσει το φλερτ, είναι ζωντάνια,ο έρωτας είναι ζωντάνια. Την σύντροφό μου την φλερτάρω πολύ, συνέχεια. Μετά από πολύ καιρό το φλέρτ γίνεται κάπως, να προλαβαίνω τις ανάγκες. Επειδή είμαστε πολύ καιρό μαζί ξέρω ότι της αρέσει, και κάπως βρίσκομαι εκεί ένα βήμα πριν. Με πολύ μικρές κινήσεις, έχω μεγάλο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα βάζω τα ρούχα μου στο πλυντήριο”.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή: AlphaNews.live