Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία»

Την επόμενη μέρα κατάλαβα τι πήγα να κάνω γιατί την επόμενη μέρα συνήλθα

giorgosxraniotis ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ

«Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά μια φορά βρέθηκα πάρα πολύ κοντά», αποκάλυψε ο ηθοποιός
Μια απρόσμενη εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης στην εκπομπή «Απλές κουβέντες». Ο ηθοποιός μίλησε για μια πολύ προσωπική του στιγμή.

«Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά μια φορά βρέθηκα πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος ήταν ερωτική απογοήτευση, αλλά όχι ακριβώς απογοήτευση, αλλά η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που διαισθανόμουν ότι ερχότανε και ήρθε μετά και με έκανε να το επισπεύσω», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Σίγουρα δεν θα έκανα απόπειρα αυτοκτονίας και δεν θα έκανα κάτι κακό. Δεν θέλω να πω τον τρόπο αλλά έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας, δεκαπέντε χρόνια πριν, με έναν τρόπο έτσι πολύ περίεργο. Δεν έγινε κάτι τέτοιο γιατί θα το είχα μετανιώσει. Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά μια φορά βρέθηκα πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος ήταν ερωτική απογοήτευση, αλλά όχι ακριβώς απογοήτευση, αλλά η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που διαισθανόμουν ότι ερχότανε και ήρθε μετά και με έκανε να το επισπεύσω. Την επόμενη μέρα κατάλαβα τι πήγα να κάνω γιατί την επόμενη μέρα συνήλθα. Μπήκα για λίγο στην διαδικασία και σκέφτηκα για λίγο μήπως να σταματήσει αυτή η καρδούλα αλλά ευτυχώς δεν το έκανα», δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης.

protothema.gr