Γιώργος Μαυρίδης: Επιβίωσε… για καλό σκοπό – Η συγκλονιστική αποκάλυψη

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 443 NOMADS, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Και μπορεί ένα ακόμα ριάλιτι να έφτασε στο τέλος του αλλά το ξεχωριστό του αποτελέσματος είναι ότι δεν υπάρχει ένας αλλά δυο νικητές. Ένας από τα αγωνίσματα και ένας από το κοινό.

Μπορεί η Αποστολία Ζώη να σήκωσε το τρόπαιο και όλες τις χρηματικές απολαβές όμως ο Γιώργος Μαυρίδης κέρδισε τις εντυπώσεις, την λατρεία του κοινού αλλά και μας συγκίνησε έπειτα από την αποκάλυψη του πραγματικού λόγου που μπήκε στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε κριτικάρει έντονα τον πρώην φίλο του Σάκη Τανιμανίδη για την παρουσίαση ριάλιτι και με την συμμετοχή σε ένα διαφορετικό αλλά εξίσου δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης άφησε τις χειρότερες των απόψεων.

μαυριδης

Ο διάσημος τατουατζής όμως κράτησε την μεγάλη αποκάλυψη στο τέλος. Ο ίδιος δήλωσε στον τελικό, προδίδοντας το παρασκήνιο της συμμετοχής του:

«Μετά από δύο μέρες (από την πρόταση) πήγα στο γραφείο του κ. Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες.

Το κέρδισα με το σπαθί μου. Χαίρομαι που το κανάλι με βοήθησε να το κάνω αυτό. 600 τετραγωνικά… το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου. Αφού είπα να το κάνω, είπα να το κάνω όσο πιο μάγκικα μπορώ. Τους έφερα σε συνεννόηση με τον διευθυντή. Θα βοηθήσει κι ο Σπύρος Σούλης νομίζω. Ανέλαβε μία ομάδα να το πραγματοποιήσει όλο αυτό».

 

Όλα τα χρήματά λοιπόν που κέρδισε ο Γιώργος Μαυρίδης θα δοθούν στην ανακαίνιση της πτέρυγας με τις χημειοθεραπείες στην παιδογκολογική του ΑΧΕΠΑ. Μια πτέρυγα που έχει πολλές ανάγκες και αυτή η κίνηση θα χαρίσει πολλά χαμόγελα. Και ας μην ξέρουμε αν είναι από καλή πρόθεση ή από εντυπωσιασμό…το μόνο σίγουρο ότι ακόμα μια καλή πράξη είναι γεγονός!

ΑΧΕΠΑ

 

 

Πηγή