Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο απρόσμενος χωρισμός και οι πρώτες δηλώσεις

phodphdphsdphsph ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιβεβαίωσε μια είδηση – βόμβα για την προσωπική του ζωή.

Μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας χώρισε μαζί με την σύντροφο του και μητέρα του παιδιού του, Κατερίνα Κόκλα. Ο ίδιος σε συνέντευξη του στη Realnews και τη Νίκη Κώτσου απάντησε σε σχετική ερώτηση

Ξέρω ότι δεν μιλάς για τα προσωπικά σου, όμως δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω . Είναι αλήθεια ότι δεν ζείτε πλέον μαζί;

«Ναι, δεν μου αρέσει να αναλύω σε πέντε λέξεις, μέσα από μια συνέντευξη, τα προσωπικά μου. Γιατί ούτε πιστεύω ότι ενδιαφέρουν κανέναν. Όμως, θα σου απαντήσω πως ναι, δεν είμαστε πια μαζί εδώ και καιρό. Όμως, δίνουμε έναν καθημερινό κοινό αγώνα για να μεγαλώσει σωστά το παιδί μας»

γρηγορης

Ο έρωτας γεννήθηκε στο πανέμορφο νησί της Νάξου, όπου καταγέται η Κατερίναι και ο Γρηγόρης το είχε επισκεφθεί για διακοπές μαζί με τους φίλους του, Αντώνη Κανάκη και Γιάννη Λάτσιο.

Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει με το ζεύγος να προσπαθεί να κρατήσει όσο μπορεί μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους.

Δεν παντρεύτηκαν και προτίμησαν να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης ενώ απέκτησαν και έναν γιο.

αρναουτογλου

Ο λόγος του χωρισμού είναι ότι κουράστηκαν σαν ανδρόγυνο και έπειτα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να ζωντανέψουν τη φλόγα του έρωτα τους, αποφάσισαν για το καλό του παιδιού να χωρισουν τους δρόμους τους.

Η απουσία του Γρηγόρη πολλές ώρες από το σπίτι και η ενασχόληση του με τα media, ένας κόσμος μακρυά απο την Κατερίνα ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

 

Πηγή: AlphaNews.live