Γρηγόρης Αρναούτογλου:”Ο Λιάγκας λέει μπούρδες για να κάνει νούμερα-Είναι κότα”

kjjkkjkj ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Ακονίζουν τα “μαχαίρια τους” με λόγια που καίνε…

Γιώργος Λιάγκας VS Γρηγόρης Αρναούτογλου σημειώσατε Χ

Οι δυο παρουσιαστές φαίνεται να μην είναι και κολλητοί, ούτε φίλοι, ούτε καν σέβονται την επαγγελαμτική τους πορεία μέχρι τώρα.

Η επίθεση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε απάντηση και μάλιστα ακόμα πιο σκληρή.

ΛΙΑΓΚΑς

Ο αιχμηρός Λιάγκας σχολίασε την παρουσία του “φίλου” του Γρηγόρη στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα αναφέροντας ότι είναι ο Φιλιππινέζος του καναλιού του αλλά και ότι έχει πολλά παραπανίσια κιλά σε σύγκριση με τον Σάκη Τανιμανίδη και Κώστα Σόμμερ (που παρασουσιάζουν εν λόγω ριάλιτυ), τα οποία τον εκθέτουν τηλεοπτικά.

Στη συνέχεια, “όπλισε” σε σχέση με λανθασμένα πλάνα που προσφέρει στο κοινό αφού εμφανίζεται την ίδια χρονική στιγμή με διαφορετικά ρούχα σε διαδοχικά πλάκα ενώ τόνισε ότι φέτος παρουσιάζει βραδυνή εκπομπή όπως την περσυνή δική του αλλά με τη διαφορά ότι έχει το όνομά του εν αντιθέσει με του Γρηγόρη Αρναούτογλου, θέλοντας να τον υποτιμήσει, πάντα με την ασπίδα του χιούμορ.

ΓΡΗΞΓΟΡΗΣ

Ο Γρηγόρης δεν άντεξε και απάντησε στοχεύοντας τα πυρά του στον μη επαγγελματισμό του συναδέλφου του

Άρχισε να λέει πάλι τέτοιες μπούρδες για να κάνει νούμερα; Ο Λιάγκας έχει έναν καταπληκτικό τρόπο πρώτα να βρίζει, μετά να του κάνουν μήνυση και να τα παίρνει όλα πίσω και να γίνεται όχι απλά κότα αλλά Η ΚΟΤΑ.

Εγώ θα του ευχηθώ καλή επιτυχία. Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα απίστευτο κόλπο να κατηγορεί στην αρχή, να γίνεται λίγο σάλος και μετά να διαφημίζει το προϊόν του μέσα από κατηγορίες. Δεν το γουστάρω πάρα πολύ αυτό, δεν είναι η τακτική που γουστάρω, αλλά δικαίωμά του. Ό,τι θέλει ας κάνει!»

 

 

Πηγή: AlphaNews.live