Η ιδιοτροπία της Ελένης Μενεγάκη και η απαίτηση από τις γυναίκες που της μιλούν

jjkjj ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ, ΚΡΑΓΙΟΝ

Η “ωραία Ελένη” της ψυχαγωγίας που μας ανοίγει κάθε μέρα στη 13.00 το σπίτι της από την συχνότητα του Alpha Κύπρου, είναι πάντα γεμάτη χαμόγελο και κέφι να μας ομορφύνει το μεσημέρι μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ… Ακολουθεί συμβουλή!!!

Όπως όλες οι γυναίκες και δη οι οικοδέσποινες έχουν μια λόξα, μια ιδιοτροπία, μια περιέργεια ακατανόητη που δεν την καταλαβαίνεις τις πλείστες φορές σε κάποια πράγματα. Αλλά είναι αυτές οι λεπτομέρειες του χαρακτήρα τους, που τις κάνουν μοναδικές, ξεχωριστές και αξιολάτρευτες.

Αν τύχει ποτέ να περάσεις μπροστά από την Ελένη Μεναγάκη ή να πας στην εκπομπή της ή να θες να της μιλήσεις για κάτι ή να βγεις μια φωτογραφία ή έστω αν την συναντήσεις στην παιδική χαρά με την μικρή Μαρίνα και τον Ματέο και ξεκινάτε να τα λέτε, πρόσεχε γιατί κάτι δεν ανέχετε.

μενε

Όπως δήλωσε η ίδια μέσα από την εκπομπή της, δεν την νοιάζει η μόδα αλλά η περιποίηση και η ομορφιά στις γυναίκες και είναι απαράβατος κανόνας όταν επισκεφθεί κάποια τα studio που είναι να μην φορά… κραγιόν. Η ίδια εκμυστηρεύτηκε την ιδιοτροπία της, την οποία την ξέρουν ήδη οι καλεσμένες της και οι πλείστες πηγαίνουν προετοιμασμένες

«Εμένα δε με ενδιαφέρει η μόδα, με ενδιαφέρει τι μας πηγαίνει και μας κάνει πιο όμορφες και μας αναδεικνύει τα ωραία μας χαρακτηριστικά. Μία λόξα έχω κι εγώ… αυτή! Όσες έρχονται εδώ, στην εκπομπή μου και τις λέω «χωρίς κραγιόν;» και μου λένε «μα δε θα βγω», δεν έχει σημασία για εμένα… Πήγαινε βάλε χρώμα λέω γιατί στεναχωριέμαι… »

«Και μου λένε όλες μας το έχουν πει «Μην πας στη Μενεγάκη, άμα δε φοράς κραγιόν…» και περαστικός να είσαι πως πας στην Μενεγάκη, βάλε ένα ρουζάκι, ένα κοκκινάκι»

ελενη

Να δεις που στο τέλος θα απαιτεί οι τηλεθεάτριες της να βγαίνουν με βιντεοκλήση για να ελέγχει αν την παρακολουθούν κοκέτες.

 

Πηγή