Η Σίσσυ Χριστίδου και ο αδερφός της σε φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια

sissy h 645 450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΙΣΣΥ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΑΔΕΡΦΟΣ

Tην έχουμε δει σε πολλά βίντεο που ανεβάζει κατά καιρούς τόσο στο κανάλι που διατηρεί στο youtube, όσο και στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

O λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου η οποία αυτή την φορά επέλεξε να κάνει ένα διαφορετικό αλλά και πιο χιουμοριστικό βιντεάκι, στο οποίο μάλιστα δεν ήταν μόνη, αλλά παρέα με τον κούκλο αδελφό της Γιάννη. 

Μπορεί ο ίδιος να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και τον χώρο των media, ωστόσο είναι γνωστός μέσω των social media και ιδιαίτερα μέσα από τις πόζες με την αδερφή του.

Ο αδερφός της γνωστής παρουσιάστριας ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί, του αρέσει να συναντιέται με την αδερφή του, αλλά και τα ανίψια του με τα οποία έχει ιδιαίτερη σχέση.

Στην τελευταία τους συνάντηση λοιπόν, τα δύο αδέρφια μίλησαν για τα παιδικά τους χρόνια στη Θεσσαλονίκη και έφεραν στο φως της δημοσιότητας παλιές τους φωτογραφίες, και όλα αυτά on camera βέβαια!

Δείτε τους να σχολίαζουν ο ένας τον άλλον, με τον πιο γλυκό και παιχνιδιάρικο τρόπο, έτσι όπως μόνο τα αδέλφια ξέρουν να κάνουν, στο βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σισσυ Χριστίδου γράφοντας το σχόλιο:

“Με το αδερφάκι μου ξεφυλλίζοντας παλιά άλμπουμ. Μια μικρή αναδρομή και αναφορές στις εμφανείς επιρροές της εποχής! Από Μενεγάκη και Στάη μέχρι Ρέα Τουτουντζη! 80s & 90s σε όλο τους το μεγαλείο!”

 

Πηγή