Λούκας Γιώρκας: «Η εκκλησία είναι νοσοκομείο που γιατρεύει τον άνθρωπο. Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό»

loykas giorkas echo enapothesei ta panta sto theo prospatho na pigaino oso pio sychna mporo stin ekklisia 1 δηλώσεις, ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ, συνέντευξη, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Λούκας Γιώρκας: Ο γνωστός τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «Το πρωινό». Ο ίδιος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για το πρόβλημα με τις κρίσεις πανικού. Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε πως ο Θεός και η εκκλησία τον βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Αναλυτικότερα:

Λούκας Γιώρκας: Οι δηλώσεις του

«Σε αυτό το χώρο με δυσκόλεψε περισσότερο η δημοσιότητα. Η έκθεση της προσωπικής μου ζωής δεν με ενόχλησε ως προς το ότι δεν προκάλεσα εγώ εσκεμμένα κάτι. Με στεναχωρούσε όταν από μια συνέντευξη το μόνο που κρατούσαν ήταν για τα προσωπικά μου γιατί εισέπραττα ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τίποτα άλλο παρά για αυτό. Στο παρελθόν είχα βιώσει κρίσεις πανικού» εξομολογήθηκε ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος μίλησε για τον τρόπο που τις ξεπέρασε.

loykas giorkas echo enapothesei ta panta sto theo prospatho na pigaino oso pio sychna mporo stin ekklisia δηλώσεις, ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ, συνέντευξη, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

«Πέρασα και από τη διαδικασία της φαρμακευτικής αγωγής, συνομιλώντας με τον πνευματικό μου και με έναν ψυχολόγο. Μου πήρε κάποια χρόνια μέχρι να βρω αυτή τη “συνταγή”. Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό. Προσπαθώ να πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ στην εκκλησία. Έχουμε λανθασμένα την άποψη ότι η εκκλησία είναι δικαστήριο και ότι είναι παλιομοδίτικό. Είναι ένα νοσοκομείο που γιατρεύει την ψυχή, τον άνθρωπο ολόκληρο» ανέφερε ο Λούκας Γιώρκας.

via