“Με τον Σάκη Τανιμανίδη δεν έχω πια επαφές” – Η κόντρα, η ρήξη και η…αποτυχία

13405530 10154202365692432 1648985660 o ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΝΤΖΑΣ, ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ

Έξω από τα δόντια μίλησε στην εκπομπή Late Night ο Γιώργος Λέντζας για τον Σάκη Τανιμανίδη, την συνεργασία που είχαν στο World Party αλλά και την προσωπική τους φιλία που πέρασε κρίση και τελικά ηττήθηκε από τον χρόνο.

Ο Γιώργος Λέντζας εντόπισε την μεγάλη αποτυχία της εκπομπής αλλά και εκδήλωση την δυσαρέσκεια του στην πορεία του χρόνου

Το World Party είναι τεράστιο κεφάλαιο για τη ζωή μας. Όταν ξεκινάς κάτι και αυτό το κάτι είναι μικρό, είναι όλοι να το υποστηρίξουμε, πάμε παιδιά να τα καταφέρουμε, πάμε να γίνει, πάμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε, που επί της ουσίας ήταν το όνειρό μας, να ταξιδέψουμε όλο τον κόσμο. Αυτό σταδιακά άρχισε και αποκτούσε ένα κοινό, μία ταυτότητα στην τηλεόραση που ο κόσμος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Προφανώς μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, εμείς ξεκινήσαμε ως άλλοι άνθρωποι και καταλήξαμε άλλοι.

σακης

 

Μέσα σε τέσσερα χρόνια εξελίσσεσαι, αλλάζεις, υπάρχει τριβή με τον άλλον. Αν υπάρχει μια αποτυχία στο World Party είναι αυτή, ότι μετά από τέσσερα χρόνια δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε την μεταξύ μας σχέση.

 

λεντζας

Όσο για τις σχέσεις του με τον Σάκη Τανιμανίδη είπε

Δεν μιλάμε. Με τον Σάκη δεν έχω επαφές τώρα, δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί είναι κάτι που με στεναχωρεί. Είχαμε κάνει κάποιες προσπάθειες να συναντηθούμε, δεν έγινε και από τότε το αφήσαμε. Ήταν ένα γενικότερο πλαίσιο αλλαγής, που συνειδητοποιήσαμε ότι πλέον δεν μπορούσαμε να συνυπάρξουμε στο να δουλέψουμε μαζί.

 

Πηγή