Νίνο: Θα ήθελα να μην ξανασυζητήσουμε για την Ζόζεφιν έχει λήξει οριστικά

Το ζητάω σαν χάρη, είπε ο τραγουδιστής

nino Νίνο

Ο Νίνο ξεκαθάρισε πως έχει χωρίσει οριστικά από την Ζοζεφίν και ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να μην ασχοληθούν ξανά με την προσωπική τους ζωή.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και ανέφερε αρχικά: «Θα ήθελα να μην το ξανασυζητήσουμε αυτό, το ζητάω ως χάρη».

Στη συνέχεια, είπε για τη σχέση τους: «Έχει λήξει οριστικά. Προχωράμε, όλα καλά».

Τέλος, μίλησε για τα παιδιά του και αποκάλυψε πως δεν τον έχουν δει στην πίστα. «Τα παιδιά μου είναι μικρά ακόμα και δεν έχουν έρθει σε μαγαζί να με δουν. Δεν θα ήθελα να έρθουν ακόμα», είπε κλείνοντας.

Η Ζόζεφιν επιβεβαίωσε κι εκείνη τον χωρισμό τους

Η Ζόζεφιν σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες κατά την απονομή του πλατινένιου της δίσκου, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή.

Όταν ρωτήθηκε αν κάποιος λείπει από την εκδήλωση, ανέφερε πως όλοι οι σημαντικοί της άνθρωποι ήταν παρόντες. Σχετικά με τα προσωπικά της, μετά τον χωρισμό της με τον Νίνο, δήλωσε ότι δεν θέλει να σχολιάσει, καθώς θεωρεί τη στιγμή χαρούμενη και δεν επιθυμεί να εστιάσει σε αρνητικά ζητήματα. Παρ’ όλα αυτά, αποδέχεται ότι ως δημόσιο πρόσωπο, τόσο οι καλές όσο και οι κακές στιγμές έρχονται στο προσκήνιο.

Σε απόσπασμα από τις δηλώσεις της που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ανέφερε αρχικά: «Δεν λείπει κανένας, είναι εδώ και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου και η γιαγιά μου, όλοι είναι εδώ πέρα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή. «Δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για αυτό. Είναι μια χαρούμενη στιγμή, δεν θέλω να τοποθετηθώ. Δεν με ενοχλεί, καλώς ή κακώς, είμαστε στα φώτα κι όταν υπάρχει μια στιγμή ωραία ή κακιά, βγαίνουν και τα δύο μπροστά», είπε κλείνοντας.