Ο 5χρονος από τον «Τιτανικό» πληρώνεται ακόμα από την ταινία – Πόσα λαμβάνει

Ο Reece Thompson υποδυόταν έναν επιβάτη τρίτης θέσης

titanic Πληρωμές, ταινια, Τιτανικός, χρήματα

Μπορεί να μη θυμάται και πολλά από το ρόλο του στην πολυβραβευμένη ταινία “Τιτανικος”, καθώς ήταν μόλις 5 χρονών, αλλά ο 30χρονος πλέον Reece Thompson αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να κερδίζει χρήματα από αυτήν.

Ο Reece Thompson υποδυόταν έναν επιβάτη τρίτης θέσης που πεθαίνει τραγικά μαζί με τη μητέρα και την αδερφή του, όταν βυθίστηκε το πλοίο μετά την πρόσκρουσή του με το παγόβουνο.

Σήμερα, ο Reece είναι 30 ετών και είναι διευθυντής ψηφιακού μάρκετινγκ στο Brian Head Resort, μια εγκατάσταση για σκι και σνόουμπορντ στη Γιούτα των ΗΠΑ. Πέρα από το εισόδημά του από την κύρια εργασία του, είπε πως κάθε χρόνο λαμβάνει επιταγές για τα δικαιώματα παρουσίας του στην ταινία «Τιτανικός».

Οι γονείς του Reece είχαν υπογράψει με έναν πράκτορα ταλέντων και κέρδισε έναν διαγωνισμό. Πρότεινε λοιπόν, ο πράκτορας, στη μητέρα του παιδιού δύο ρόλους: Πρωταγωνιστή σε μια διαφήμιση βενζινάδικου ή μια ευκαιρία να παίξει έναν μικρό ρόλο στον «Τιτανικό».

ris Πληρωμές, ταινια, Τιτανικός, χρήματα

Αν και η διαφήμιση έδειχνε μια πιο ασφαλή επιλογή, η μητέρα του αποφάσισε να τον προτείνει για τον ρόλο στον «Τιτανικό».

«Αποδείχθηκε ότι ήταν μια από τις ταινίες με τις υψηλότερες εισπράξεις στην ιστορία» είπε ο Reece Thompson στο Business Insider και συμπλήρωσε: «Η μητέρα μου είπε: “Ας το κάνουμε. Θα είναι ωραίο. Ακόμα κι αν η ταινία είναι χάλια, θα τη δούμε”. Τελικά, δεν ήταν κακή απόφαση από την πλευρά της, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Η ταινία έκανε τρομερές εισπράξεις, κέρδισε αρκετά Όσκαρ και ο Reece Thompson λαμβάνει ακόμα, 25 χρόνια μετά, επιταγές: «Είναι περίεργο γιατί δεν υπάρχει πια στο μυαλό μου», είπε ο Reece: «Δεν είναι σαν «ω, πότε θα πάρω μια νέα επιταγή από τον «Τιτανικό»;». αλλά όταν συμβαίνει, είναι σαν, α, ωραία, 100 δολάρια επιπλέον”. Υπήρξαν μερικές φορές όπως: “Ω, ουάου, αυτό είναι μια επιταγή 250 δολαρίων”. Οπότε, ελπίζω να συνεχίσουν να προβάλλουν αρκετά την ταινία γιατί αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα για μένα».

aftodioikisi.gr