Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιλά για τον χαμό της αγαπημένης του Μπάλιας

capture 14 ΓΑΤΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα και αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.  Έχει αγαπηθεί απο το κοινό, τόσο μέσα απο τους ρόλους του και τις επιτυχημένες του σειρές, αλλά και λόγο του αξιαγάπητου και προσιτού του χαρακτήρα. Ο ίδιος έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ένα άτομο με πολλές αρχές και βαθιές ευαισθησίες.

Ένα τέτοιο άτομο λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην είναι και φιλόζωο. Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα σε συνετευξή  του στο περιοδικό People, πως πρόσφατα πέθανε η αγαπημένη του γάτα, η Μπάλια, την οποία και είχε δώδεκα χρόνια, και με την οποια μοιραζόταν τον περισσότερο από τον ελέυθερό του χρόνο. 

«Η Μπάλια δυστυχώς πέθανε πριν από λίγες μέρες. Είχε μια μορφή λευχαιμίας και είναι μια στενάχωρη περίοδος για μένα. Μου λείπει πολύ, ήμασταν δώδεκα χρόνια μαζί. Τις τελευταίες τρεις μέρες ήταν στο κτηνιατρείο. Μάλιστα, ξεψύχησε την στιγμή που με κοιτούσε και της χάιδευα το κεφαλάκι. Είναι πολύ ωραία η αγάπη που δίνεις και εισπράττεις από τα ζώα. Αν βρεθεί στο δρόμο μου ένα ζωάκι αδέσποτο, ναι, θα το υιοθετήσω. Όχι, όμως, για να καλύψω το κενό της» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ίδιος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο με τις πιο όμορφες στιγμές που είχε περάσει με την αγαπημένη του γατούλα:

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και παρουσιαστής περνούσε μαζί  της πολλές ώρες, αφού ήταν εκείνη που τον περίμενε κάθε μέρα όταν γυρνούσε στο σπίτι μετά την δουλειά, ενώ σε κάθε ευκαιρία πόζαραν μαζί.

 

Πηγή: AlphaNews.live