Ο Λούης σε ρόλο μπασκετμπολίστα εντυπωσιάζει με τρίποντα και..τραμπολίνο-ΒΙΝΤΕΟ

dddd OΠΑΠ ALL STAR GAME, Λούης Πατσαλίδης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο ΟΠΑΠ All Star Game στην Κύπρο. 

Μια γιορτή του αθλητισμού και συγκεκριμένα της κυπριακής καλαθόσφαιριας που στέφθηκε με τεράστια επιτυχία αφού ήταν sold out. Ένας εντυπωσιακός αγώνας μπάσκετ, fun day για τα μικρά παιδάκια που μπορούσαν να παίξουν μπάσκετ να γνωρίσουν τον Άη Βασίλη αλλά και εντυπωσιακά ακροβατικά αθλητών που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Εκεί ήταν και ο Λούης Πατσαλίδης, που όχι μόνο παρουσίασε το μεγάλο γεγονός αλλά “έριξε” και την δική του μάχη στα τρίποντα. Συγκεκριμένα ο αγαπημένος stand up comedian προσπάθησε να πετύχει όσες περισσότερες εύστοχες βολές αλλά περιορίστηκε στις έξι από τις 25 που έκανε ενώ παράτολμος όπως πάντα πήγε να βάλει καλάθι με την βοήθεια ενός τραμπολίνου και μιας εντυπωσιακής φιγούρας, σκέψη την οποία ευτυχώς δεν ακολούθησε εν τέλει.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα

Το φιλανθρωπικό κομμάτι δεν μπορούσε να απουσιάζει από το 7ο ΟΠΑΠ All Star Game, όπου πραγματοποιήθηκε το όνειρο και η ευχή ενός παιδιού, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ένα όνειρο, μία ευχή». Πιο συγκεκριμένα του μικρού Κυριάκου, ο οποίος συγκίνησε το κοινό τραγουδώντας το «Ταξίδι στην βροχή».

Εντυπωσιακή στιγμή της βραδιάς η κατάρριψη ρεκόρ Γκίνες με άλμα από τα 6.20 μέτρα, με μπροστινή στροφή. Το άλμα πραγματοποίησε ο Καμίλ Ταρίτ, μέλος των Crazy Dunkers.

Δείτε την κατάρριψη του ρεκόρ :

 

Πηγή