Ο Πάνος Βλάχος πήρε ρόλο σε δημοφιλή Αμερικάνικη σαπουνόπερα

capture 8 ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ, ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του στην αγαπημένη  σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”.

Ωστόσο, μαζί με την αγαπημένη του, τόσο στην σειρά όσο και στην πραγματικότητα, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, αποφάσισαν να αφήσουν την “Μουρμούρα” και την ζωή τους στην Ελλάδα γενικότερα για να αναητήσουν το “Αμερικάνικο όνειρο”.

Όπως φαίνεται, η απόφασή τους δεν ήταν και τόσο άσχημη τελικά αφού τους βλέπουμε σιγά σιγά να ανοίγουν τα φτερά τους και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην Αμερικάνικη σκηνή.

πριν από λίγο καιρό, τώρα και ο Πάνος Βλάχος κάνει το επόμενο βήμα, και μάλιστα πολύ μεγάλο, αφού τον βλέπουμε να συμμετέχει σε πασίγνωστη ξένη τηλεοπτική σειρά.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός θα έχει τον δικό του ρόλο σε μία από τις μακροβιότερες  παγκοσμίως γνωστές τηλεοπτικές σειρές, που δεν είναι άλλη από την «Τόλμη και Γοητεία».

Όπως αναφέρει το «Λοιπόν», ο λόγος που επιλέχθηκε γι αυτό τον ρόλο στην «Τόλμη και Γοητεία» είναι η παλαιότερη εμφάνιση του Πάνου στη δραματική καθημερινή σειρά Days Of Our Lives -όπου υποδύθηκε έναν Έλληνα σε μια σειρά επεισοδίων που υποτίθεται ότι εκτυλίσσονται στη χώρα μας.

Το Τόλμη Και Γοητεία, που προβάλλεται από το NBC εδώ και 52 χρόνια, δεν είναι πλέον όπως το γνωρίσαμε την δεκαετία του ’90, καθώς η δράση έχει περάσει στα παιδιά και τα εγγόνια των οικογενειών Forrester και Spectra.

 

Πηγή: AlphaNews.live