Ρουβάς, Στόκας: “Έριξαν αυλαία” – Ο λόγος, οι δηλώσεις και το όλο το παρασκήνιο

1855 mpampis stokas sakis royvas 9122017 Μπάμπης Στόκας, ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

Δυο μουσικοί κόσμοι… ενώθηκαν μόνο για λίγο!

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και ο Μπάμπης Στόκας να ήθελαν να συνεργαστούν στην νυχτερινή Αθήνα, το κοινό όμως είχε άλλη γνώμη.

Η χλιαρή προσέλευση του κόσμου, η χαμηλή ποσότητα κατανάλωση αλκοόλ αλλά και το γεγονός ότι δεν ήταν διασκεδαστικό το πρόγραμμα ήταν αρκετά για να “ψαλιδιστεί” το πρόγραμμα του Μπάμπης Στόκα και να αποχωρήσει στη συνέχεια από το σχήμα.

Διαβάστε επίσης:

Ο ίδιος δήλωσε για το τέλος της συνεργασίας τους:

«Συμβαίνουν αυτά. Καλύτερα όταν ξεκινά κάτι και δεν πηγαίνει όπως θέλεις να σταματά από την αρχή. Είναι διάφοροι οι λόγοι αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Εγώ δεν έχω τίποτα ούτε με το Σάκη ούτε με το μαγαζί… Ο,τι γίνεται, γίνεται για καλό»

σακησ

To παρασκήνιο της συνεργασίας όμως είναι πλούσιο αφού ο Σάκης Ρουβάς μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Πάολα, ήταν αυτό που ζήτηση τον Μπάμπη Στόκα δίπλα του.

Ο χρόνος όμως παραμονής του στην σκηνή ήταν μεγαλύτερος από αυτός που είχε συμφωνηθεί ως guest αφού ήταν μεγαλύτερος των 75 λεπτών συνεχόμενα, με αποτέλεσμα να μουδιάζει το κοινό με τα τραγούδια αλλά και να μην γίνεται μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ εκείνη την ώρα.

Επόμενο βήμα του επιχειρηματία είναι να τον περιορίσει στα 60 λεπτά και στην συνέχεια να του ζητά να βγαίνει μόνο 40 λεπτά, πρόταση που ο Μπάμπης Στόκας δεν δέχθηκε και αποχώρησε.

 

 

Πηγή