Τι κοινό μπορεί να έχουν η Βάνα Μπάρμπα και η Κατερίνα Λάσπα;

untitled 27 ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΣΠΑ, ΚΟΡΗ ΛΑΣΠΑ, ΚΟΡΗ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΠΑΣΑΡΕΛΑ, ΦΑΙΔΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑ

Βάνα Μπάρμπα και Κατερίνα Λάσπα.

Υπήρξαν και οι δύο πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με τα ονόματά τους να μεσουρανούν την προηγούμενη δεκαετία. Η κάθε μία ξεχώρισε και διακρίθηκε στον δικό της τομέα. Η Κατερίνα ως παρουσιάστρια και η Βάνα ως μοντέλο και ηθοποιός.

Όπως φαίνεται, αυτά που τις ενώνουν είναι πάρα πολλά ωστόσο. Και οι δύο είναι μητέρες, έχοντας από μία κορούλα, στην οποία έχουν και οι δύο (η κάθε μια στην δικιά της βεβαίως) τεράστια αδυναμία.

Και να που η 22η Athens Xclusive Designers Week ανέδειξε πως έχουν άλλο ένα κοινό, αφού και τα δύο κορίτσια τους συμμετείχαν ως μοντέλα, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην πασαρέλα.

Η Κατερίνα Λάσπα με την κόρη της, την μικρή Σάρα, περπάτησαν στην πασαρέλα και καταχειροκροτήθηκαν. Μαμά και κόρη εντυπωσίασαν τα πλήθη με το περπάτημά τους στην πασαρέλα, φορώντας δημιουργίες του οίκου BAYA.

 

Μικρογραφία

Μικρογραφία

Μικρογραφία

Η νεαρή Φαίδρα, κόρη της Βάνας Μπάρμπα επίσης καταχειροκροτήθηκε ανεβαίνοντας στην πασαρέλα, και εντυπωσίασε με την άνεση μοντέλου που είχε περπατώντας στην πασαρέλα, με δημιουργίες του οίκου Tassos Mitropoulos.

Η 16χρονη εξομολογήθηκε πως θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά να σπουδάσει και ψυχολογία. Όπως είπε η μητέρα της την στηρίζει και είναι δίπλα της.

«Αισθάνθηκα πολύ ωραία στην πασαρέλα και μου αρέσει να το κάνω. Σκέφτομαι να το ακολουθήσω επαγγελματικά. Η μαμά μου είναι δεκτική και θέλω γενικά να κάνω αυτό που αγαπάω και μου αρέσει»,

Αυτά δήλωσε στην εκπομπή Ελένη,η Φαίδρα, ενώ όπως είπε δεν την ενδιαφέρει καθόλου η υποκριτική. Δείτε όσα δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα και η κόρη της:

 

 

Πηγή: AlphaNews.live