Τραγικό τέλος για τον Βαγγέλη Κιτσικόπουλο των θρυλικών Olympians

22490092 10155693482408529 1449920906351847992 n OLYMPIANS, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΙΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Παλιόχωρα Αβίας άφησε την τελευταία του πνοή και μάλιστα αναπάντεχα, ο 62χρονος Βαγγέλης Κιτσικόπουλος, μέλος των θρυλικών Olympians.

Ο Βαγγέλης Κιτσικόπουλος, σκοτώθηκε χθες το πρωί (15-10-2017) σε δυστύχημα στο σπίτι του στη Μεσσηνία. Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος εκτελούσε χωματουργικές εργασίες κοντά στο σπίτι του. Κάτω από συνθήκες που ακόμη διερευνόνται, το μηχάνημα (τύπου Bobcat) που οδηγούσε ανατράπηκε, τραυματίζοντάς τον πάρα πολύ σοβαρά χτυπώντας τον στον θώρακα, με αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά να καταλήξει.

Ο 62χρονος ήταν εργολάβος στο επάγγελμα, ενώ κατά την παρουσία του στους Olympians, έπαιζε κιθάρα αλλά και τραγουδούσε.

Αν και υπήρξε ένα από τα βασικά στελέχη των Olympians ωστόσο δεν ήταν ιδρυτικό μέλος. Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης εμφανίστηκε συγκλονισμένος λίγο μετά την τραγική είδηση, ανεβάζοντας ένα αποχαιρετιστήριο κείμενο μαζί με φωτογραφίες:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γνώρισα τον Βαγγέλη Κιτσικόπουλο τότε που σπούδαζε στο Α.Π.Θ.Πολιτικός Μηχανικός. Ήταν τακτικός θαμώνας στο club που εμφανιζόμασταν. Αργότερα έγινε μέλος του συγκροτήματός μας και όταν διαλύσαμε συνέχισα εγώ να συνεργάζομαι μαζί του. Καλός φίλος, καλός κιθαρίστας και καλός συνεργάτης. Βαγγέλη έφυγες πρόωρα και άδικα. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Σημ.Στις φωτογραφίες ωραίες στιγμές απο τότε και πρόσφατα»

Ο Βαγγέλης Κιτσικόπουλος μέσα από φωτογραφίες του Πασχάλη:

Μικρογραφία

Μικρογραφία

Μικρογραφία

Μικρογραφία

Μικρογραφία

 

Πηγή: AlphaNews.live