Βίσση – Καρβέλας: Ποζάρουν μαζί αγκαλιά στον καναπέ

nikos karvelas 06 0 ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, έχουν διαγράψει μαζί μια τεράστια κοινή πορεία, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.

Έχουν συνθέσει παρέα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου που έχουν μείνει στην ιστορία, ενώ η κόρη τους Σοφία έιναι ότι πιο όμορφο έχουν κοινό στην ζωή τους.

Αν και έχουν περάσει δεκαετίες από τον χωρισμό τους, ωστόσο οι δυο τους παραμένουν ακόμα αγαπημένοι διατηρώντας μια υπέροχη σχέση μεταξύ τους. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα οι δυο τους συνεργάζονται ακόμα πιο στενά, περνούν μαζί πολύ περισσότερο χρόνο και μοιράζονται πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητας τους.

Η Άννα Βίσση το βράδυ της Τρίτης πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ με την ίδια να απολαμβάνει τη ζεστή αγκαλιά του πρώην συντρόφου της. «Αντιστρόφως ανάλογη μέτρηση…», έγραψε στη λεζάντα ενώ αμέσως έπεσαν «βροχή» τα σχόλια και τα likes, με πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους να της αναφέρουν στίχους από δικά της τραγούδια εκφράζοντας την αγάπη τους.

 

Φήμες τους θέλουν να είναι ξανά μαζί, αν και η ίδια πρόσφατα με δηλώσεις της το είχε διαψεύσει, .

Οι δυο τους κάποτε τραγούδησαν ο ένας στον άλλο, πως “Στα 79 τίποτα δεν θα’ χει αλλάξει, και πως θα ‘ναι πάντα 19″….

Λέτε τελικά να επαληθευτεί….;

 

Πηγή