Ζώδια Xmas edition: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Παραμονή Χριστουγέννων

77e ΖΩΔΙΑ, Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα έρχονται και τα ζώδια είναι “μιλούν” και μαρτυρούν πώς θα είναι η σημερινή μέρα σε όλα τα ζώδια με έμφανση στα ερωτικά. Φορέστε την πιο εορταστική διάθεση και συμβουλευτείτε:

ΚΡΙΟΣ 

Αυτή η Παραμονή Χριστουγέννων θα είναι γεμάτη από νοσταλγικές σκέψεις και όμορφα συναισθήματα, εκ των οποίων κάποια θα αφορούν και σε ένα πρόσωπο του πρόσφατου παρελθόντος σου ή που δεν έχεις και θα ήθελες να ήταν δίπλα σου, γι’ αυτό προ στιγμή μπορεί να πέσεις λίγο ψυχολογικά. Όμως, μια βόλτα στα μαγαζιά ή μια βραδινή έξοδος με λίγους και καλούς φίλους θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς και τελικά θα περάσεις καλά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όταν μείνεις μόνος/η, δε θα ξαναέρθει στο μυαλό σου.

Αν είσαι σε σχέση, μια μπερδεμένη κατάσταση στη δουλειά ή σχετική με κάποιοι άτομο του κοντινού σας περιβάλλοντος ίσως δημιουργήσουν μια περίεργη ατμόσφαιρα. Από την άλλη, θα κάνετε ένα σωρό δουλειές και μικρές επιδιορθώσεις για να είναι όλα έτοιμα το βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρειάζεσαι μια σταθερή και μόνιμη σχέση στη ζωή σου, όμως όσο ο Άρης είναι απέναντί σου, τόσο αυτή η προοπτική παραμένει δύσκολη. Από την άλλη κι εσύ έχεις φτιάξει ένα μοντέλο του πώς θέλεις το κατάλληλο πρόσωπο που αγγίζει μάλλον το τέλειο και όποιον/α γνωρίζεις που δεν ανταποκρίνεται, διστάζεις να προχωρήσεις. Σήμερα πάντως, αν γιορτάσεις έξω την Παραμονή ίσως έρθει πολύ κοντά με κάποιον/α είτε μέσω μιας παρέας είτε θαμώνα που μπορεί να πλησιάζει πολύ.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα φιλικό σας πρόσωπο, στη ομήγυρη ενδεχομένως να πει διάφορα σήμερα, που κάποια από αυτά θα αμφιβάλλετε ότι είναι αλήθεια, όμως δεν θα έχετε καμία διάθεση να παρέμβετε και να ζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες για να μη χαλάσετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Με την παρουσία του Κρόνου στον 8ο οίκο σου, έχεις γίνει λίγο πιο συγκρατημένος/η όσον αφορά στις ερωτικές σου επιθυμίες ή πιο συνειδητοποιημένος/η στο τι ακριβώς θέλεις αυτή την εποχή. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται, σε μια πιθανή κρούση που θα σου γίνει απόψε, να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου ή να αρνηθείς κιόλας να συνεχίσεις το αλισβερίσι, αν το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει κάτι απροσδιόριστο που σε εμποδίζει να το εμπιστευτείς ή να μην σου αναφέρει πράγματα για την προσωπική του ζωή, ώστε να πάρεις μια ιδέα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως δεν ξέρετε τι να κάνετε με ένα κοινό θέμα σας που πρέπει να λύσετε όμως ούτε η μέρα είναι κατάλληλη, ούτε και θέλετε να χαλάσετε τη διάθεσή σας, γι’ αυτό για την ώρα θα το αφήσετε στην άκρη και θα ασχοληθείτε με τις προετοιμασίες για το βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η φαντασία σου σήμερα θα δώσει ρεσιτάλ και όσο πιο πολύ ονειρεύεσαι διάφορες στιγμές που θέλεις για ένα ζήσει είτε γενικά στην ερωτική σου ζωή είτε ειδικά με ένα πρόσωπο όσο θα διεγείρεσαι και συναισθηματικά. Και μπορεί η μέρα να είναι ιδανική για… ευχές και προσευχές, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τουλάχιστον ένα μέρος όλων αυτών που επιθυμείς, θα πρέπει να κουνήσεις κι εσύ τα χέρια σου και να μεθοδεύσεις τα πράγματα να πάνε προς την κατεύθυνση που θέλεις!

Αν είσαι σε σχέση, μια όμορφη Παραμονή Χριστουγέννων θα περάσετε, περιστοιχισμένοι από συγγενικά και άλλα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος, ενώ δεν αποκλείεται να θυμηθείτε αντίστοιχες στιγμές του παρελθόντος και να ανταλλάξετε διάφορες ιστορίες και διασκεδαστικά περιστατικά.

ΛΕΩΝ 

Κάτι τα φώτα, κάτι η εορταστική διάθεση, ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον ίσως δείξει αρκετά γοητευμένο από σένα και μάλιστα από ένα σημείο και μετά θα σε  φλερτάρει ανοιχτά. Ωστόσο, μη δένεις κόμπο το οτιδήποτε και αρχίσεις να κάνεις όνειρα τρελά. Μπορεί να περάσετε ειδυλλιακά, να υπάρξει άφθονο συναίσθημα, αλλά και η περίπτωση να εξαφανιστεί από τη ζωή σου και να μείνεις με την χαρά. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και περίμενε να δεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να κολλήσεις και θέλεις να αγοράσεις κάτι ακριβό για δώρο στον σύντροφό σου. Όμως επειδή τα χρήματά σου μπορεί να μην επαρκούν, θα αναγκαστείς να στραφείς προς κάτι άλλο φθηνότερο ή να «κόψεις» από αλλού για να συμπληρώσεις το ποσό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται απέναντί σου στους Ιχθύς, αυξάνοντας τη δημοφιλία σου, κάτι που θα διαπιστώσεις, αν προτιμήσεις να πας κάπου το βράδυ. Αρκετά πρόσωπα θα σε πλησιάσουν, άλλα λιγότερο κι άλλα περισσότερο διακριτικά, που θα θέλουν να σε γνωρίσουν. Η μέρα πάντως, μιας κι ο ρομαντισμός και το συναίσθημα κυριαρχεί, μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον αποπροσανατολισμό σου ή να πέσεις σε παγίδα. Έχε λοιπόν και κάποιες επιφυλάξεις για να μην απογοητευτείς μέρες που είναι.

Αν είσαι σε σχέση, θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να ετοιμάσετε με τον σύντροφό σου το δείπνο της Παραμονής αλλά και ό,τι χρειάζεται στο σπίτι που ενδεχομένως να έχετε και καλεσμένους. Μπορεί εσύ να αναλάβεις το πρακτικό κομμάτι κι αυτός το διακοσμητικό ή τα ψώνια για να τελειώσετε νωρίτερα και να καταφέρετε να ξεκουραστείτε και λίγο.

ΖΥΓΟΣ 

Η καλή διάθεση θα σε συντροφεύει σήμερα, ενώ θα διώξεις από κεφάλι σου κάθε αρνητική σκέψη και από την καρδιά σου κάθε δυσάρεστο συναίσθημα και θα κρατήσεις μόνο τα όμορφα. Προτιμάς να γεμίσεις τη μέρα με δραστηριότητες που σου αρέσουν, παρά να ασχολείσαι με ένα πρόσωπο και το αν αισθάνεται πράγματα για σένα. Το βράδυ θα κανονίσεις να βρεθείς με πολύ κοντινά σου πρόσωπα και δεν αποκλείεται η συζήτηση μαζί τους να σου δώσει και μια άλλη οπτική των πραγμάτων.

Αν είσαι σε σχέση, μια βραδινή έξοδος με το ταίρι σου σε ένα ζεστό, όμορφο μέρος θα σε χαλάρωνε αρκετά και βέβαια θα σε έβγαζε από το άγχος της προετοιμασίας του δείπνου της Παραμονής, εφ’ όσον όμως κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, βρες έναν τρόπο, ώστε να μην αναλώσεις τη μισή μέρα σου φτιάχνοντας διάφορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Ο Άρης στο ζώδιο σου μπορεί να σου δώσει την προωθητική δύναμη για να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση ή έναν μοναδικό «άθλο»! Πολλά θα εξαρτηθούν όμως από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα πράγματα, αλλά και από τις ειδικές γνώσεις που διαθέτεις πάνω στο αντικείμενο, με το οποίο θα ασχοληθείς. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδά σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σχετίζονται με την κάλυψη καθημερινών αναγκών αλλά και με την υγεία σου.

Ερωτικά

Η γοητεία σου κορυφώνεται και οι προτάσεις «πέφτουν βροχή», αλλά αν θες να αποφύγεις παγίδες και λάθη, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή συμπεριφορές, που δείχνουν μεν «θεϊκές», όμως δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να λειτουργεί πιο «επαγγελματικά», το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις είναι η εξωτερική σου εμφάνιση, δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Επιπλέον, πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από την στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις τη γνώμη κάποιων ειδικών. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να αναδείξει θέματα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μείνεις μακριά από κάθε πιθανή εστία μόλυνσης.

Ερωτικά

Η ανάγκη σου για κάποιες πρακτικές λύσεις «εδώ και τώρα» θα προσελκύσει ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Φαίνεται, ωστόσο, να μην υπάρχει μια συναισθηματική επαφή, αλλά κυρίως όσα υπαγορεύονται από το κοινό συμφέρον! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τι λέγεται και τι ισχύει μάλλον, δεν έχει καμία σχέση και προκειμένου να χαλιέσαι, προτιμάς να μην παίρνεις τοις μετρητοίς ένα θετικό σχόλιο ή κολακεία που μπορεί να σου γίνει αλλά να περιμένεις να δεις και πράξεις για να πειστείς. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι σήμερα δε θα σκλαβώσουν την καρδιά σου κομπλιμέντα που θα προέλθουν από ένα πρόσωπο που θα το βρεις αρκετά γοητευτικό και μέσα στο χαλαρό κλίμα της ημέρας μπορεί και να ξανοιχτείς λίγο παραπάνω μαζί του.

Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρχει μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου και κάποιες δουλειές ή ψώνια, καθώς άλλο είχατε κανονίσει πριν κάποιες μέρες κι άλλο τελικά θα θέλει να κάνετε. Επειδή όμως εσένα δε σου αρέσει αυτό το ανακάτωμα, θα προτιμήσεις να αυτονομηθείς παρά να κάτσεις να τσακωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να δράσεις, ωστόσο το πιθανότερο είναι να κάνεις «μια τρύπα στο νερό»! Αντίθετα, «επιτρέπεται» κάθε ενασχόλησή σου με την τέχνη ή την μεταφυσική. Παράλληλα, οι συνθήκες ευνοούν κοινωνικές συναθροίσεις και συζητήσεις με φίλους/ες, που φαίνεται ότι μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί, παρέχοντας τις κατάλληλες συμβουλές, αλλά και την τεχνογνωσία που χρειάζεσαι. Ανάλογες βοήθειες ενδεχομένως λάβεις και από έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται στο πρόβλημά σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα συμπαθή και εξυπηρετικά κι αν έχεις κατά νου κάτι περισσότερο, αξίζει να προσπαθήσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα ήταν καλό να επικεντρωθείς στο τι μπορεί να προσφέρει ο ένας στον άλλον, μέσα από αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 

Θα είναι μια όμορφη Παραμονή Χριστουγέννων για σένα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και εκτός του ότι σε τροφοδοτεί μια θετικές σκέψεις και συναισθήματα ίσως είναι και αρκετά ευνοϊκή στο να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, η οποία θα συγκεντρώνει πολλά από αυτά που ψάχνεις. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να κανονίσεις μια έξοδο, να επιλέξεις ένα όμορφο μέρος που μαζεύει κόσμο που είναι σχετικά κοντά σε γούστα ή ενδιαφέροντα με τα δικά σου και να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, η ζεστή και όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί θα σε κάνει να απωθήσεις από το μυαλό σου κάθε τι που θα μπορούσε να σου χαλάσει τη διάθεση. Θα είσαι πρόσχαρος/η και περιποιητικός/η με το ταίρι σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα χαρείς ιδιαίτερα την ανταλλαγή των δώρων.

 

 

Πηγή