Ελένη Φουρέιρα για Eurovision: Είχα πάρα πολύ άγχος, ήταν σαν να το έκανα για πρώτη φορά

Έκλεψε τις εντυπώσεις στη σκηνή της Eurovision στον Α’ Ημιτελικό

Screenshot 3 7 Eurovision, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Ελένη Φουρέιρα το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου μετά την εμφάνισή της που έκλεψε τις εντυπώσεις στη σκηνή της Eurovision στον Α’ Ημιτελικό.

Η τραγουδίστρια, που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς ακόμη και από το BBC, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που την υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, δείχνοντας τη στήριξή της στη Μαρίνα Σάττι, μιλώντας για τα συναισθήματά της και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει για μια 2η φορά στον μουσικό διαγωνισμό στο μέλλον.

Για την εμπειρία της και τα συναισθήματά της, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Ήταν τόσο έντονο όλο. Είναι πολύ ωραίο να γυρνάς στη σκηνή της Eurovision μετά από τόσο καιρό. Έχουν αλλάξει τόσα πράγματα στη ζωή μου από τότε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, μου έρχονται μνήμες από το 2018, είχα πάρα πολύ άγχος, ήταν σαν να το έκανα για πρώτη φορά…».

Σχετικά με το μαντήλι που χρησιμοποίησε ως μέρος της χορογραφίας, το οποίο προσομοίαζε στο μαντήλι που χρησιμοποιεί η Μαρίνα Σάττι, η ποπ σταρ σχολίασε: «Εμείς δεν είχαμε μαντήλι στη χορογραφία, είχαμε βρει ένα συγκεκριμένο ύφασμα, ήταν φλόγες, αυτή η χορογραφία έχει σταλεί μήνες πριν, όπως και η Μαρίνα. Μόλις την είδα το είπαμε και μεταξύ μας και γελούσαμε. Αλλά, πάρτε το ως στήριξη στη Μαρίνα. Πάμε Μαρινάρα, να σκίσεις».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε το πιτζάμα πάρτι που έκανε με την Έλενα Παπαρίζου και τη συνάντησή της με τη Μαρίνα Σάττι στη Σουηδία: «Είναι πολύ ωραίο που αγαπάμε και στηρίζουμε η μια την άλλη. Με την Έλενα Παπαρίζου κάναμε μπιτζάμα πάρτι το προηγούμενο βράδυ. Κάτσαμε μαζί μέχρι τις 4 το πρωί… Και της έλεγα: “Κακομοίρα μου αύριο θα είμαι άυπνη, δεν θα μπορώ να το κάνω” και μου λέει: “Θα μπορείς”. Όταν έφτανα ήθελα πάρα πολύ να δω τη Μαρίνα, και είχα μάθει ότι ήταν σε άλλο ξενοδοχείο, αλλά ήμουν τυχερή που μόλις έφτασα ήταν έξω από το δικό μου ξενοδοχείοκαι για να την προλάβω, φώναζα, “Μαρίνααααα”…».

Επιπλέον, η τραγουδίστρια είπε για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας: «Είναι αγχωμένη. Είναι υπέροχο όμως που τη στηρίζετε κι εσείς και ο κόσμος. Χαίρεται πάρα πολύ γι’ αυτή τη στήριξη. Είναι καταπληκτική, θα πάει πάρα πολύ καλά και το focus που πρέπει να κάνουμε είναι σε εκείνη αύριο… Της λέω: “Έχεις τη στήριξη όλης της Ελλάδας, όλοι σε αγαπάμε, σε πιστεύουμε, σκίσε και απόλαυσέ το” και πιστεύω θα το κάνει».

Όσον αφορά στην εκπρόσωπο της Κύπρου, τη 17χρονη Silia Kapsis, η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε: «Η Silia είναι 17χρονών. Εγώ στην ηλικία της δεν έκανα ούτε τα μισά, παίζει να έτρωγα απλά όλη μέρα και να μην έκανα τίποτα από όλα αυτά που κάνει. Ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει, της άξιζε που πέρασε» σχολίασε σε άλλο σημείο για την εκπρόσωπο της Κύπρου στον μουσικό διαγωνισμό».

Επίσης, μίλησε για τον γιο της έπειτα από σχετική ερώτηση: «Ο γιος μου κοιμόταν εκείνη την ώρα, αλλά και να με έβλεπε, τι να θυμάται; Είναι πολύ μικρός ακόμα. Ανυπομονώ να τον δω, είναι η πρώτη φορά που έχω να τον δω τέσσερις μέρες και μου έχει λείψει».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα δεχόταν να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε: «Θα είναι μεγάλη τιμή μου να μου γίνει πρόταση για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα. Για να ξαναπάω θα πρέπει να είναι με το τραγούδι της 20ετίας, τουλάχιστον εγώ αν ξαναπήγαινα».

Πηγή: protothema.gr