Eurovision: Ανακοινώθηκε η θέση της Ελλάδας και της Κύπρου στους ημιτελικούς – Σε ποια σειρά θα εμφανιστούν

Έγινε η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς

Screenshot 5 19

Έγινε η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς της Eurovision, που θα πραγματοποιηθούν 7 και 9 Μαΐου.

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα διαγωνιστούν σε διαφορετικούς ημιτελικούς. Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου. Στο ίδιο γκρουπ είναι οι Αυστρία, Εσθονία, Γεωργία, Μάλτα και Νορβηγία, μεταξύ άλλων.

Η Κύπρος θα εμφανιστεί πρώτη στον πρώτο ημιτελικό, ενώ η Ελλάδα τρίτη στον δεύτερο ημιτελικό.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο ημιτελικό, την Τρίτη 7 Μαΐου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν, επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με τη σειρά οι Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Σχετικά με το ποια θέση μπορεί να είναι πιο ευνοϊκή, τα διαφημιστικά διαλείμματα παίζουν πάντα ρόλο, ενώ οι τελευταίες θέσεις είναι πάντα καλύτερες.

Σύμφωνα με τα στοιχήματα, τα τραγούδια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις έξι πρώτες θέσεις είναι η Κροατία, η Ουκρανία, η Ιταλία, η Ελβετία, η Ολλανδία και το Βέλγιο, ενώ η Μαρίνα Σάττι και το «Zari» βρίσκονται στην 7η θέση.

Πηγή: iefimerida.gr