Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλένετε τα εσώρουχα

Τα εσώρουχα είναι από τα πιο ευαίσθητα ρούχα, στα οποία πρέπει να δίνετε μεγάλη βάση στο σωστό πλύσιμό τους. Τόσο

fb2f4dce862da1bee62f9456b87d8a12 ΕΣΩΡΟΥΧΑ, πλυσιμο

svg%3E ΕΣΩΡΟΥΧΑ, πλυσιμο

Τα εσώρουχα είναι από τα πιο ευαίσθητα ρούχα, στα οποία πρέπει να δίνετε μεγάλη βάση στο σωστό πλύσιμό τους. Τόσο για να βεβαιωθείτε ότι έχουν πλυθεί σωστά, όσο και να μην καταστραφούν κατά την πλύση.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι ειδικοί, ο καλύτερος τρόπος είναι το πλύσιμο στο χέρι. Τώρα, λοιπόν, που μένετε στο σπίτι, έχετε το χρόνο για να τα πλύνετε στο χέρι.

Δείτε, λοιπόν, παρακάτω κάποιες χρήσιμες συμβουλές για το σωστό πλύσιμο των εσωρούχων.

Μην παραλείπετε ποτέ να διαβάζετε με προσοχή την ετικέτα του εσωρούχου για τις σωστές οδηγίες, διότι κάποια είναι ευαίσθητα στο πλυντήριο.

Αφήστε το για μισή ώρα σε μία λεκάνη με ζεστό νερό και λίγο λευκό ξύδι. Μπορείτε επίσης να το κάνετε σε νερό με μαγειρική σόδα. Αυτό το προϊόν καθαρίζει και εξαλείφει τις οσμές. Στη συνέχεια ξεπλύνετε πάντα με κρύο νερό.

Το λευκό ξύδι βοηθά επίσης να διατηρείτε καλύτερα τα μαύρα εσώρουχα με δαντέλα και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό με οποιοδήποτε είδος λεκέδων.

Για τη λευκή δαντέλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νερό με αλάτι. Αυτός ο συνδυασμός θα αποτρέψει το να γίνει κίτρινο.

Πάντα να διαχωρίζετε τα χρώματα.

Τρίψτε με το χέρι σας, μην χρησιμοποιείτε ποτέ βουρτσάκι επειδή θα βλάψει τις λεπτές ίνες.

Πλένετε πάντα άφθονα και με κρύο νερό.

Στεγνώστε τα εσώρουχα σε μια καθαρή πετσέτα – είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφευχθεί η παραμόρφωση τους, ειδικά τα σουτιέν.

Πηγή