Πέντε πράγματα που πλένονται στο πλυντήριο και δεν πάει ο νους σας

Το πλυντήριο ρούχων εφευρέθηκε για να κάνει τη ζωή εύκολη όλων των νοικοκυριών. Και όχι δεν προορίζεται μόνο για τα

a0befb32ce37107c42a1c464fa27a8de πλυντήριο ρούχων

Το πλυντήριο ρούχων εφευρέθηκε για να κάνει τη ζωή εύκολη όλων των νοικοκυριών. Και όχι δεν προορίζεται μόνο για τα ρούχα. Σε αυτό μπορείτε να βάλετε και άλλα πράγματα για πλύση και μάλιστα θα εκπλαγείτε και με το αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω πέντε πράγματα που μπορείτε να βάλετε στο πλυντήριο κι ενδεχομένως δεν είχατε σκεφτεί:

Σακίδια

Τα σακίδια από υφάσματα τζιν, βαμβακερά αλλά και νάιλον, μπορούν με ασφάλεια στο πλυντήριο ρούχων. Προσέξτε μόνο για πλαστικά μέρη, ενώ διατηρήστε το νερό κρύο για να αποφευχθεί τυχόν συρρίκνωση.

Λαστιχένια χαλιά

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι τα λαστιχένια χαλιά του μπάνιου ή της κουζίνας μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο. Σε κάθε περίπτωση όμως, ελέγξτε πρώτα την ετικέτα που υποδεικνύει αν επιτρέπεται το πλυντήριο ή μόνο το στεγνό καθάρισμα.

Μαξιλάρια καρέκλας

Τα μαξιλάρια της βεράντας για τις πλαστικές ή ξύλινες καρέκλες, είναι «μαρτύριο» για την νοικοκυρά . Ευτυχώς πλένονται εύκολα στο πλυντήριο!

Πατάκια αυτοκινήτου

Ανανεώστε τα πατάκια σας βάζοντάς τα στο πλυντήριο. Γίνεται καλύτερη απολύμανση και παραμένουν σαν καινούργια.

Πλαστική κουρτίνα μπάνιου

Η κουρτίνα του μπάνιου λερώνει εύκολα, αφού τα άλατα του νερού και τα σαπούνια την λεκιάζουν και γίνεται θολή και μπορεί να δεις και κόκκους υγρασίας πάνω της. Μπορείτε να την πλύνετε εύκολα μαζί με λίγες πετσέτες μπάνιου, ώστε να μην σκιστεί, με απαλό στύψιμο ή και καθόλου.

Πηγή