Τρία έξυπνα tips που κάνουν τις καλοκαιρινές δουλειές παιχνιδάκι

Και το καλοκαίρι στην καθημερινότητα του σπιτιού έχει επιπλέον δουλειές. Τι εννοούμε με αυτό; Πώς λόγω εποχής κάνετε κάποιες δουλειές

shutterstock 1179891625 δουλειές σπιτιού

Και το καλοκαίρι στην καθημερινότητα του σπιτιού έχει επιπλέον δουλειές. Τι εννοούμε με αυτό; Πώς λόγω εποχής κάνετε κάποιες δουλειές εντός σπιτιού περισσότερες φορές που μπορούν να αποδειχθούν και κοπιαστικές.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κόλπα που θα τις κάνουν να μοιάζουν με παιχνιδάκι. Δείτε ποιες είναι αυτές και ποια είναι τα tips.

Πώς να καθαρίσετε το γκριλ

Το καλοκαίρι πολλές φορές καλούμε φίλους στο σπίτι και μαγειρεύουμε ή ψήνουμε. Αν χρησιμοποιείτε το γκριλ, ιδού το κόλπο για να το καθαρίσετε στο πι και φι. Ποιο είναι αυτό; Καθαρίστε το όσο ακόμα είναι ζεστό. Τρίψτε το γκριλ με ένα συρμάτινο σφουγγάρι και θα δείτε πως τα υπολείμματα φεύγουν εύκολα.

Τα καλοκαιρινά παιχνίδια

Τα παιδιά το καλοκαίρι έχουν διάφορα παιχνίδια, κυρίως θα θαλάσσης. Μπρατσάκια, πλαστικά παιχνίδια, στρώματα και κουβαδάκια τα οποία πρέπει να καθαρίζετε συχνά. Σε αυτή την περίπτωση, αρκεί ένα πανάκι με λίγο ξύδι για να απολυμάνετε την επιφάνεια των παιχνιδιών. Έτσι θα είστε σίγουροι πως τίποτα τέτοιο δεν θα βλάψει το δέρμα του παιδιού σας.

Ποτό σε ξύλινο τραπέζι

Το καλοκαίρι είναι περισσότερες οι φιλικές συνεστιάσεις στο μπαλκόνι του σπιτιού και ο κίνδυνος για διάφορα ατυχήματα/λεκέδες είναι… αυξημένος. Ένας από αυτούς είναι να πέσει ποτό πάνω στο ξύλινο τραπέζι. Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Βάζετε λίγη μαγιονέζα στην επιφάνεια που βράχηκε, την αφήνετε για μια ώρα και στη συνέχεια καθαρίζετε με ένα πανάκι.

Πηγή