Μαρίνα Σάττι για τις αρνητικές αντιδράσεις στο Ζάρι: Μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν

Η τραγουδίστρια συνόδευσε το σχόλιό της με στίχους από το κομμάτι «Γλύκα γλύκα» της Έφης Θώδη

Screenshot 7 7 Eurovision, Ελλάδα, Μαρίνα Σάττι

Το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του, έχει καταφέρει να γίνει viral, όχι όμως μόνο με θετικό τρόπο. Αν και στο εξωτερικό το «Ζάρι» έχει κερδίσει το κοινό, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές, τόσο στο YouTube, όσο και στις υπόλοιπες πλατφόρμες, οι Έλληνες δεν το έχουν «αγκαλιάσει» με τον ίδιο τρόπο.

Οι απόψεις στην Ελλάδα για το «Ζάρι» μπορεί να διίστανται, στο εξωτερικό όμως η ελληνική συμμετοχή εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή. Οι φαν της Eurovision που άκουσαν το τραγούδι, έχουν ενθουσιαστεί με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι, τον ρυθμό του τραγουδιού, αλλά και το γεγονός ότι αυτή τη χρονιά, η Ελλάδα κατεβαίνει με ελληνικό στίχο.

Σε ένα live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρίνα Σάττι, απάντησε στα αρνητικά σχόλια, αλλά και σε όσους λένε ότι το κομμάτι της είναι ρεγκετόν.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Σε αυτό, η Μαρίνα Σάττι ακούγεται να τραγουδά το «Γλύκα γλύκα» της Έφης Θώδη πάνω στη μελωδία του δικού της τραγουδιού.

«Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι, εκφράζοντας την ενόχλησή της για τα αρνητικά σχόλια

Αναφορικά με τα προγνωστικά, το ελληνικό τραγούδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση για τον μεγάλο νικητή της Eurovision 2024. Μέχρι προχθές, η ελληνική συμμετοχή είχε τη 15η θέση σε στοιχηματικές υπηρεσίες, ενώ τις προηγούμενες ημέρες ήταν ακόμα πιο μακριά από τη 20άδα.

Πηγή: protothema.gr