60.000€ σε μισή ώρα: Ο Γιάννης διέλυσε τον τραπεζίτη, πήρε όλα τα λεφτά του DEAL και έγραψε ιστορία

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις προσέφερε ο σημερινός διαγωνιζόμενος του Deal,  στο τηλεοπτικό κοινό του Alpha. Συγκεκριμένα,

60 000e se misi ora o giannis dielyse ton trapeziti pire ola ta lefta toy deal kai egrapse istoria DEAL

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις προσέφερε ο σημερινός διαγωνιζόμενος του Deal,  στο τηλεοπτικό κοινό του Alpha.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγα λεπτά ο Ιωάννης από το Νομό Μεσσηνίας έγινε ο τρίτος παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το μεγαλύτερο ποσό των 60.000 ευρώ στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Alpha το «Deal».

Ο Ιωάννης ο οποίος είχε πολύ καλές προσφορές από τον τραπεζίτη καθώς το μόνο κουτί με μεγάλο ποσό που έβγαλε εκτός παιχνιδιού με τις επιλογές του ήταν αυτό των 20.000 ευρώ, τίναξε την… μπάνγκα στον αέρα, σε σημείο που έκανε ακόμα και τον Χρήστο Φερεντίνο να παραδεχτεί πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο, όσα χρόνια παρουσιάζει το Deal.

«Τι παιχνίδι γίνεται σήμερα», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος βλέποντας πως ο Ιωάννης είχε καταφέρει να αφήσει μέσα όλα τα μεγάλα νούμερα, μεταξύ αυτών φυσικά τα πολυπόθητα 40.000 ευρώ και τα 60.000 ευρώ.

Ο διαγωνιζόμενος έφτασε μία ανάσα πριν το τέλος έχοντας κρατήσει τα μεγαλύτερα ποσά μέσα στο παιχνίδι και ήταν έτοιμος να κάνει το πιο ριψοκίνδυνο deal. Είχε μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του τραπεζίτη και οι προσφορές του δεν κατάφεραν να τον «λυγίσουν», αφού τα ποσά που είχε στην άκρη, ήταν άκρως δελεαστικά.

deal

Η τελική επιλογή έγινε ανάμεσα στις 40.000 ευρώ και στις 60.000 ευρώ και τελικά κατάφερε να κάνει την σωστή.

Ο Ιωάννης, που δήλωσε ότι έχει περάσει αρκετές δυσκολίες, κατάφερε να φύγει από Deal με 60.000 ευρώ.

deal

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα έξι χρόνια προβολής του Deal, όπως είπε ο Φερεντίνος, ο Ιωάννης είναι ο τρίτος μεγάλος νικητής του μεγαλύτερου επάθλου του παιχνιδιού.

deal

60 000 eyro se 45 lepta o ioannis ekane to kalytero deal dielyse ton trapeziti kai egrapse istoria 3 DEAL

60 000 eyro se 45 lepta o ioannis ekane to kalytero deal dielyse ton trapeziti kai egrapse istoria 4 DEAL

60 000 eyro se 45 lepta o ioannis ekane to kalytero deal dielyse ton trapeziti kai egrapse istoria 5 DEAL

60 000 eyro se 45 lepta o ioannis ekane to kalytero deal dielyse ton trapeziti kai egrapse istoria 6 DEAL60 000 eyro se 45 lepta o ioannis ekane to kalytero deal dielyse ton trapeziti kai egrapse istoria 7 DEAL

via: Enimerotiko