Κίνημα Κυνηγών για Eurovision: “Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο”

Για "ισοπέδωση αξιοπρέπειας και παιδείας" κάνει λόγο το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών - Ενεργοί Πολίτες σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

photo 8 Eurovision, Eurovision 2024, Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Τον αποτροπιασμό και την δυσαρέσκειά του εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών – Ενεργοί Πολίτες σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και με τις εικόνες που παρουσίασαν στις ζωντανές εμφανίσεις τους συγκεκριμένες χώρες.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Ο Παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο μέσα απο ένα Ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Απαράδεκτη και εκτός κάθε λογικής η παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας στη Eurovision. Δυστυχώς ζούμε στιγμές απείρου κάλλους όπου η ισοπέδωση της αξιοπρέπειας της παιδείας, μα και της ανθρωπότητας ολόκληρης έφτασε στο ζενίθ της.
Η οποιαδήποτε Ανοχή σημαίνει και αποδοχή.
Αποδοχή στον παραλογισμό και την νέα αυτή τάξη πραγμάτων καταδυκνείουν την κατάντια της κοινωνίας και το ζοφερό μέλλον της.
Μια Ευρωπαϊκή γιορτή, μια γιορτή του τραγουδιού όπου κάποτε μαθαίναμε για λαούς, κουλτούρες και πολιτισμούς, και που ήταν πόλος έλξης χιλιάδων θεατών ανά τον κόσμο, μετατράπηκε σε σατανιστικές τελετές, τελετές υποχθόνοιες, τελετές ουδετέρων, αλλόφυλων, άθεων , τελετές προσβολής της δημόσιας αιδού, κάθε αξίας και κάθε ιδανικού .
Κρίμα για την κατάντια αυτή.
Η Ταυτότητα κάθε λαού είναι τα ιδανικά οι αξίες και τα πεπραγμένα του . Ας διατηρήσουμε αυτά ως κόρη οφθαλμού για να μπορέσουμε να ατενίσουμε το μέλλον αισιόδοξα.
Ως Ενεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγων , ένα Κίνημα που στηρίζει Αρχές Αξίες και Ιδανικά καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την παρουσία της Ιρλανδίας στο διαγωνισμό της Eurovision και θεωρούμε απαράδεκτη την στάση της Επιτροπής για την Αποδοχή τέτοιου είδους προκλητικής και ντροπιαστικής παρουσίασης. Θεωρούμε απαράδεκτη την στάση της Επιτροπής που δεν προχώρησε στον αποκλεισμό της Ιρλανδίας.
Γραφείο Τύπου
Ενεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών
11.05.2024″