Survivor: Εκτός παιχνιδιού ο Γιώργος Κατσαούνης – Είναι οριστικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λιανός έκανε την ανακοίνωση

ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ

Η επίθεση που έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης στον Τάκη Καραγκούνια στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor δεν έμεινε ατιμώρητη. Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά για παπούτσια και σύντομα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε χθες πως ο Κατσαούνης δεν θα αγωνιζόταν στο αγώνισμα επάθλου, μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει ποια θα είναι η ποινή του.

Η απόφαση πάρθηκε απόψε κι η παραγωγή του παιχνιδιού ήταν αμείλικτη καθώς αποφάσισε να απομακρύνει τον Γιώργο Κατσαούνη από το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στην ανακοίνωσή του στο συμβούλιο του νησιού: «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια… Καταλήξαμε σε μία απόφαση. ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει».

tilife.gr