Survivor-spoiler: Οι νικητές της ασυλίας, ο πρώτος υποψήφιος και το θρίλερ με τη διπλή αποχώρηση

Αγώνας ασυλίας

a 40

Αγώνα ασυλίας περιλαμβάνει το αποψινό επεισόδιο στο Survivor και ήδη έχουν οριστικοποιηθεί τα spoilers για τους νικητές.

Συγκεκριμένα οι μπλε θα είναι αυτοί που θα χάσουν οπότε θα πρέπει να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για αποχώρηση ο οποίος δεν είναι άλλο από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που από την πρώτη στιγμή έχει δημιουργήσει μεγάλες έχθρες.

Στο μεταξύ, ο θάνατος του πατέρα του Γιώργου, σε ηλικία 78 ετών, τα ξημερώματα του Σαββάτου έχει συγκλονίσει τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης του Survivor εμφανίζεται από πολλά Mέσα Ενημέρωσης να έχει ήδη πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η κηδεία του Γιώργου Καραγκούνια έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Δευτέρας και εκ των πραγμάτων ο Τάκης Καραγκούνιας δεν προλαβαίνει να παραστεί.

Δεδομένο θεωρείται πως ο Τάκης Καραγκούνιας έχει ενημερωθεί με επισημότητα από την παραγωγή του παιχνιδιού και αυτό που απομένει είναι να μάθουμε αν τελικά θα δηλώσει αδυναμία να συνεχίσει ή θα παραμείνει στον Αγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάτι τέτοιο θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας και το αργότερο την Τετάρτη θα γνωρίζουμε αν θα προκύψει μονή ή διπλή αποχώρηση από το Survivor.

in.gr