Οι δύο συνήθειες στην κρεβατοκάμαρα που πρέπει να τις σταματήσετε άμεσα

Έχετε αναρωτηθεί μήπως κάποιες από τις πιο συχνές συνήθειες που έχετε υιοθετήσει στην κρεβατοκάμαρα, ίσως να μην είναι και τόσο…

krebati1 υπνοΣ

Έχετε αναρωτηθεί μήπως κάποιες από τις πιο συχνές συνήθειες που έχετε υιοθετήσει στην κρεβατοκάμαρα, ίσως να μην είναι και τόσο… αθώες όσο πιστεύετε; Και μπορεί εκεί που νομίζετε ότι βοηθούν στο χαλάρωμα πριν τον ύπνο, στην πραγματικότητα να φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα;

Και, όμως, όπως τονίζουν οι ειδικοί, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες συνήθειες οι οποίες υπονομεύουν την ποιότητα του ύπνου σας και μπορούν να αποδειχθούν βλαβερές για την υγεία σας.

Δείτε ποιες είναι αυτές:

Το κινητό

Μπορεί να έχετε στο μυαλό σας ότι μία περιήγηση στα social media, σας ξεκουράζει πριν τον ύπνο. Ή ένα γρήγορο σερφάρισμα για τα τελευταία νέα ή μία ματιά στα emails σας. Όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή η συνήθεια μπορεί να αποδειχθεί στρεσογόνα.

Τηλεόραση

Αρκετοί έχουν μάθει να κοιμούνται με την τηλεόραση ανοιχτή. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες, η συνήθεια αυτή δεν είναι ωφέλιμη για την υγεία, αφού επηρεάζει τη λειτουργία του εγκεφάλου, επηρεάζοντας αρνητικά την ποιότητα του ύπνου.

Πηγή